Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovic ima vise kvalitetnih rezultata svog rada u mjesec-dva, nego svi ostali aktivni bh. politicari zajedno u proteklih par godina! Svaka cast!
Šarović je najkorisniji političar u BiH unazad 30 godina. Ali na stranu Šarović. kad sam prvi put pogledao gornju sliku od ove ćelave glave i stolice ispred nje učinilo mi se kao da se naguzio preko stola ovaj ministar što sjedi ispred.
Šarovića za predsjednika!!!👏
MIRKO ŠAROVIĆ JE CAR !!!!! IMENOVAT ULICU U GRADU PO NJEMU
Ovome Sarovicu bukvalno treba citavu drzavu prepustiti. Posutati sve ostale partije, politicare, ministre, i samo njega ostaviti da vodi sve. Svaka cast majstore.
Šarović je kralj... u zadnje vrijeme mi se čini da je i Jusko dobro radio... ipak, za njega ostaje da se vide rezultati i je li sve samo ubleha ovo što priča... kako god, nadam se da će obojica biti ministri u slijedećem sazivu vijeća ministara...
Taman da obidju sve “projekte”, kroz koje su smuljane milijarde...a narod ništa...ni A. Školski primjer kako se dere narod i država!