Sklopljena saradnja
102
BH Telecom postao zlatni sponzor EYOF-a
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se neko nesebično preda u nesto, to izgleda ovako. Mnogo truda se uložilo, a pored toga BH Telecom kao nasa firma je zasluzila da postane zlatni sponzor. Jer lako cemo cuvati tudje ako cijenimo svoje!
Sasvim očekivano! Ovo su odlični projekti i treba da podržavamo domace kompanije
imaju i pajaca🎉🎊
Da,ali ne i uhljebarske koje nisu u stanju mrežu kako treba napraviti
Kako i ne bi kad mi za minut i po razgovora sa Srbijom zviznuše sedam maraka sedam im mamica.
A furas me da se Skaka ugradio i ovde. Pa dokle vise te pare da se uzimaju moj Gradonacelnice, a jos ovaj mu haver iz telekoma. Pa smjesne namjestaljke.
tačno, izgubili su organizaciju pa sad rukama i nogama da ispoštuju. partnerstvo i sponzorstvo se zna mjesecima unaprijed, a ovo je ovdje neko nekoga nazvao i poručio "de, završi to"
Zna se ciji je BH Telekom pa se zna i ko hepokrovitelj
Tako je Skaka, idealan partner za EYOF. Približava se i taj dan, i mnogo su ti ovi gradjani zahvalni za ovo sto radis za nas grad!
Skaka došao u Eronet, pa ga vračali u BHTelecom
Idemo prvi, dajemo vise 😁
Cijenimo tudje, volimo svoje. Tako se to radi u svim normalnim državama. BH Telecom je najbolji izbor. Jeste da su najskuplji!
U svemu ovome posebno mi je drago vidjeti ovako mlade ljude na ovako velikim i uspješnim funkcijama! Ovog direktora BH Telecoma prvi put vidim, predpostavljam da je dobar, a za Skaku je to vec poznata cinjenica!
Ovaj vukodlak je izronio iz Sarajlićeve pečine. Kuhar je bio i zato je dobar menager u telekomu. ima papire da je uspješno položio test za dezingelciju i deziteraciju. Sve pohvale...
Skaka je pronašao odličnog sponzora, nasa domaća kompanija treba da isprati ovakav jedan dogadjaj. A ko ce bolje od BH Telecoma.
Velika je razlika izmedju dosadasnjih gradonacelnika i Skake. Covjek mi je otvorio oci sta ova funkcija moze. Gledajuci prosle mislio sam da se gradonacelnik pojavljuje povremeno na prijemima, koktelima, malo koji intervju dadne i to je to. Ovo sto on radi je cudo nevidjeno i ne mogu da vjerujem da sve ovo stigne uraditi.
Drago mi je kad vidim da BiH kompanije ucestvuju u ovakvim aktivnostima za razliku od Mtel, Telemach, Eronet i dr, koji pune samo budzet svojim tajkunima. Skaka je uspio pridobiti paznju i nadam se da ce nastaviti sa uspjesnim radom.
Skaka samo naprijed, pokazi im kako se radi. Pokrenuo si Sarajevo.