Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodje arapska porodica i uzme 6 onih ultra paketa :D
Odybi ujko
Ne zna se ko je gori, telemach ili ovi.
...samo domace,MojaTV rastura,ima sve sportske kanale,internet im je los i spor,ali opet bolji od Telemacha...kupujmo i koristimo domace.
Kao korisnik MojaTV 25/2 paketa, internet daleko losiji od Telemachovog.
@Ishakovich ...ne znam mozda su se popravili u zadnjih godinu dana otkad sam sa Telemacha presao na MojaTV,ali sam upravo zbog interneta to uradio i mnogo sam zadovoljniji nego prije...non stop sam imao probleme,prekidalo je,znalo se desiti da nemam interneta po cijeli dan i slicno,dolazili ovi fol nesto popravljali vise puta i vidim nema od toga nista i cim mi je ugovor istekao zavrsim sa njima...zvali me 10 dana nudili nekakve pogodnosti,popuste itd.,ali nisam htio...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo bhtelekom! Ja gledam MojaWebtv iz Amerike i podržavam tako rad ove kompanije. Bolje dati ovoj kompaniji koja radi u interesu BiH neko žabarima koji rade protiv BiH. Pamet u glavu.
haha uzasna manipulacija statistikama. porede vrijeme korone kada prakticno nije billo turista i roaminga i sada kad je zivnulo.
I odmah ukinuše dupli net i promocije
⚜️Samo BH Telecom pa makar i najgori bili! ⚜️
Odron, nece da izadju da rijese problem sa internetom. Fuuujk
A neto?
poskupljuju pakete za mobilnu telefoniju u poredjenju sa proslim godinama, dok konkurencija nudi akcije. pola kantona sarajevo nema mogucnost linka 10/1, opticki link misaona imenica, paralelno SDA druzba otvara fiktivne firme i nude besmislene usluge da izvlace novac.
Niko ti ne brani da cetaljima i mtel-u punis dzepove.
Samo domace
SDA firma, ne bih od njih uzeo nista jer je ponuda odron.
Samo domace.. Odlicni, na mobitelu pretplata telecom, cak te puste 3 racuna duzan 1 platis ne ugase te.. Dalje moja tv sad kuci, jer sam ugasio ona govna telemach.. Internet svi se zale na telecom, ma duplo bolji od telemach.. Sve u svemu samo domace, najbolje
mislim da telekom uskoro dobija sve korisnike telemaha..
da se razumijemo!!! NE JEDEM KOD MATER PITU JER NE ZNA NAPRAVITI!!!! osim mlijeka,sira,vode i jaja...ne koristim nista drugo iz BOsne!! ne zato sto je ne volim ili nesto,vec jednostavno su splaćine!! NIsam levat da ne vidim,i da ne osjetim okus!!!!!! bAS SE BOJIM da neko kupi bajrinu mortadelu ili čajnu, pored PPK,gavrilovica itd itd...eto čisto jer podržaje NAŠE!! a naši su najveca stoka!!
mani opet Tesanjski smiješan naspram Sarajevskog Kiseljaka!
Vratite onaj paket 300 min/ 300 sms/ 3 gb za 20 km.
Još da nemamo izdajnika u Mtel Vladi bili bi još bolji. Naprijed domaći!