{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Telecom organizovao svečanost "Ponosni na partnere"

F
8.4.2011. u 08:26
0
23
BH Telecom organizovao svečanost "Ponosni na partnere"
0
U Domu mladih Skenderija u četvrtak navečer je održana svečanost kompanije BH Telecom "Ponosni na partnere" na kojoj su predstavljeni rezultati rada BH Telecoma u 2010. godini.
Ovaj vodeći telekom operater u BiH, istaknuto je na svečanosti, u 2010. je zabilježio veliki uspjeh, prvenstveno zahvaljujući novim projektima poput "Moja TV" te izuzetno pristupačnim i nadasve profesionalnim uslugama.

"BH Telecom je u 2010. ostvario neto dobit od 153,8 miliona KM, a prethodnu godinu završili smo s više od 2,2 miliona korisnika", istakla je PR menadžerica kompanije Nađa Lutvikadić.

Generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović je u obraćanju prisutnima kazao da je izuzetno ponosan na rad BH Telecoma, kao i na saradnju koja ova kompanija ostvaruje s partnerima.

"Naši korisnici nas motiviraju da budemo bolji i da im pružamo više", rekao je Rešidbegović.

U toku svečanosti dodijeljena su i priznanja partnerima BH Telecoma u četiri kategorije: projekti od općeg značaja, najveći korisnici, mediji i poslovni partneri.

Dobitinici su, između ostalih, RK "Bosna BH-Gas", OKU "Fantomi", Fondacija "Mozaik", Narodno pozorište Mostar, Reiffeisen, Coca-Cola, MESS, itd.

U kategoriji medija priznanje je pripalo i portalu Sarajevo-x.com, kao jedinom u kategoriji internet medija, a preuzeo ga je jedan od osnivača portala, Dario Šimić.

Svečanosti su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog i političkog života BiH, a proslava je upotpunjena i prigodnim kulturno-zabavnim programom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: