Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL TO DAJETE NAJVIŠE ?? Pa nismo svi Šefkija Okerić iz SDA. Njemu ste dali 35 miliona za zgradu koja ne vrijedi ni 10. Preko puta Fahrinog nebodera, ako ne vjerujete meni pitajte poštenjačinu Fahru. On zna stavrne cijene i sa kime to hoda :)
sve je to "u deset deka". Prosli mjesec sam radio analizu (interno u firmi) i razlike gotovo da nema. Kod jednih dobiješ "besplatne minute", kod drugih "jeftinije pozive", MB gore dole i sve se svede na isto. Kao da se dogovaraju...plus PDV, naravno :)
Ja kupujem uvijek BH telekom ali me nervira jedna stvar - pozivi prema inostranstvu su bezobrazno visoki. Veci nego bilo gdje u Evropi. Cijene u tom smislu su manje vise identicne i kod drugih operatera. Ko je najvise pogodjen? Naravno dijaspora. Zasto? Zasto BH telekom nema neki paket za dijasporu bar u ljetnjim mjesecima. Dijapora potrosi za dvije-tri sedmice ferija koliko prosjecan potrosac mozda za godinu dana. Ne cudi me sto dijaspora pocinje da zaobilazi BiH.
Ne znam šta je nejasno, iz BHTelekoma su lijepo izračunali: 65 min * 23 feninga= 14,95 maraka 50 sms poruka * 7 feninga = 3,5 maraka __________________________________________ = ukupno 18,45 maraka RAK je namjerno objavio informacije koje nisu istinite, rekavši da za 5o sms poruka i 65 minuta razgovora u telekomu treba platiti 35 maraka umjesto 18,45 maraka. Radnik TELEKOMA
Postoji li covjek na planeti koji prica 65 minuta u komadu?
Ne znam šta je nejasno, iz BHTelekoma su lijepo izračunali: 65 min * 23 feninga= 14,95 maraka 50 sms poruka * 7 feninga = 3,5 maraka __________________________________________ = ukupno 18,45 maraka RAK je namjerno objavio informacije koje nisu istinite, rekavši da za 5o sms poruka i 65 minuta razgovora u telekomu treba platiti 35 maraka umjesto 18,45 maraka. Radnik TELEKOMA
Koliki je poziv prema inostranstvu? Koliko se placa svaka zapoceta minuta u razgovoru sa inostranstvom? Tako je i kod drugih operatera. Veca cijena nego bilo gdje u Evropi. Ja kupujem uvijek BH telekom ali mislim da su cijene bezobrazno visoke u ovom segmentu. Ovo najvise pogadja dijasporu. Zasto nemate neki paket za dijasporu, bar u ljetnjim mjesecima? To bi vam se sigurno dvostruko vratilo.
Svima je poznato da BH Telecom ima najkvalitetnije usluge od svih operatera i to apsolutno nije sporno, tako da bi bilo i za ocekivati da cijene usluga budu najvece, međutim NIJE tako!!! BH Telecom kao najkvalitetniji nudi veoma prihvatljive cijene za svoj nivo usluge. A šta znači i priča Telemacha da je "najjeftiniji" kada im se sada korisnici toliko zale.... cekaju po pet minuta na fiksnom telefonu kako bi dobili signal da mogu birati ... i naravno zele da odjave usluge..
Izadji iz svoje zabiti pa pogledaj sta operateri u okruzenju nude, pogledaj kvalitet usluge.
Bh telekom je poskupio pretplatu tako sto je povecao obracnsku jedinicu sa 1 sec. na 30 sec . I sad se prave ludi ko narod biva nezna racunati bem li vam sjeme lopovsko SDA-ovsko ...
upravo, nisu naveli iznos upostave poziva ni obračunsku jedinicu... a ja koliko sam skontao onaj članak od RAK-a prije neki dan da im upravo to traže da ujednače...
Godinu dana sam na studentskom paketu od 11 KM imao stalnu neogranicenu brzinu interneta 25/5 mb, ostetio telekom za 120gb mobilnog interneta 😁😂 al su skontali 😏
Koja bagra, ne znaju ni slagat "malo"...sve im nenormalno. Imam studentski paket, ne mogu ni humanitarni broj pozvat jer traze da se pored pretplate dodatno dopuni kredit za to. Mamu vam lopovsku.
pa prvo si trebao pročitati uslove korištenja usluge, pa onda kupovati, a ne padati na prvu. Reklama je čudo. Ništa bolje nije ni sa mtelom ili eronetom. Sve se radi u dogovoru. Korisnik ima prividan osjećaj da je "bolje prošao", a u stvari je sve isto.
@Miles Dyson Dok je paket bio u promotivnoj fazi, sve je bilo uredu, mogao si sa svojim kreditom raditi sta si htio. Sad odjednom su skontali da se kredit ne moze prenijet u slijedeci mjesec, da za taj kredit ne mozes zvat niti slat poruke u inostranstvo, ne mozes poslati nikom kredit niti pozvati humanitarni broj. Za sve to, pored pretplate, moras dodatno dopunit kredit na svoj broj.
Lopovi jedni najskuplji ste i jos se javljate. Sutite i poklopite se bolje vam je.
BH Telekom je u svemu daleko najskuplji, bagri lopovskoj nikad dovoljno para. Ko ima pretplatu, u Eroneta je minuta razgovora za 10% jeftinija od BH Telekoma, a MTel još jeftiniji
Eronet Super tarife, cijena poziva prema svim mobilnim mrežama: 0,18 KM/min. BH Telecom odgovarajuće pretplatne tarife: 0,20 KM/min
@SaBiker Nemam razloga braniti bh telekom, ali cijene od 0,18kf prema svim mrežama su iste i za paket 35 eroneta i za paket 30 bh telekoma. Navedene cijene na stranicama su bez PDV-a. Kad dodaš PDV, izađe oko 0,21kf. Tako da ti dođe na isto. http://www.hteronet.ba/privatni-korisnici/mobilna-telefonija/tarife/super-tarife/ https://www.bhtelecom.ba/uploads/media/BH_Telecom_cjenovnik.zip strana 32 (prvi dokument)
Bez obzira to ne mijenja moje licno misljenje o vama. 15 godina imam mobitel i koristim bh telecom usluge, pri tome sam veliki patriota i podrzavam domace, ali sve ima svoje granice i prelazim da dajem pare onima koji su me ubijali prije 20 godina, jer nas to vi tjerate!!!!!!
Zbog takvog razmišljanja država i propada, a oni što te nisu ubili nastavljaju to na druge načine.
@Miles Dyson A zbog takvog razmisljanja, 1MB kosta nevjerovatnih 0,80KM.
E vidite to nije govno,to se neko posro
samo bh telecom nema besplatne pozive prema najbrojevima,to sve govori koliko su najskuplji