Bh. proizvođač namještaja Ambyenta dobitnik je prestižne medalje Best Buy Award za najbolji omjer cijene i kvalitete

Bh. proizvođač namještaja Ambyenta dobitnik je prestižne medalje Best Buy Award za najbolji omjer cijene i kvalitete
13
Sponzorirani članak
10.6.2019. u 13:51
0
komentara
13

dijeljenja
Bh.  proizvođač namještaja Ambyenta dobitnik je prestižne medalje Best Buy Award za najbolji omjer cijene i kvalitete
U istraživanju tržišta Best Buy Award kojeg je u BIH provela švicarska certifikacijska organizacija ICERTIAS, brand Ambyenta osvojio je prvo mjesto u kategoriji proizvođač namještaja za 2019./2020. godinu.
Na pitanje otvorenog tipa: "Navedite naziv proizvođača namještaja koji po vašem ličnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu", najveći broj ispitanika odabrao je Ambyenta namještaj.

Proizvođač namještaja Ambyenta je ponosni nosilac Best Buy Award za 2019./2020. –medalje koja potvrđuje najbolji omjer vrhunske kvalitete i odlične cijene na temelju iskustva i mišljenja samih potrošača.

Tvornica namještaja Ambyenta počela je sa radom prije 14 godina i robna je marka kompanije FIS – renomiranog bh. trgovačkog lanca. Ambyenta namještaj je danas prepoznatljiv brend koji s ponosom predstavlja oko 500 vrhunski dizajniranih i kvalitetnih proizvoda od punog drveta i pločastih materijala.

Podsjećamo, 2015. godine Ambyenta je osvojila priznanje QUDAL –medalju za kvalitetu, također zasnovanu na iskustvu kupaca, a konturiran proges i razvoj prema potrebama i željama potrošača nastavljen je i dalje. Rezultat toga je i dobivanje novog priznanja Best Buy Awarda – nove potvrde da Ambyenta namještaj cijenom i kvalitetom drži vodeću poziciju na bh.tržištu postajući lijep i ugodan dio svakodnevnice svojih kupaca.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.