Objavili početak prodaje
237

Bh. proizvođač hrane Vimar uspio zadovoljiti kriterije Lidla, proizvode će plasirati u Srbiji

Vimar od sada u Lidlu
Vimar od sada u Lidlu
Uzbudljive vijesti stižu za sve ljubitelje autentičnih bosanskohercegovačkih proizvoda širom Srbije. Vimar industrija mesa, proizvođač visokokvalitetnih delikatesa iz BiH, s ponosom objavljuje početak prodaje svojih proizvoda u Lidl marketima u Srbiji.

Ovaj novi korak označava početak plodonosne saradnje između Vimar industrije mesa i Lidla Srbija, čime se ljubiteljima hrane širom Srbije pruža pristup izvanrednim suhomesnatim proizvodima po pristupačnim cijenama.

Saradnja dolazi kao plod napora ove bh. kompanije da zadovolji visoke standarde poslovanja lanca kao što je Lidl.

Vimar od sada u Lidlu
Vimar od sada u Lidlu

"Radujemo se što možemo ponuditi naše proizvode kupcima Lidl marketa u Srbiji. Vimar je posvećen pružanju vrhunske kvalitete i autentičnog ukusa, a ova saradnja predstavlja priliku da naši proizvodi budu još dostupniji sladokuscima širom svijeta" izjavili su iz Vimar industrije mesa.

Vimar od sada u Lidlu
Vimar od sada u Lidlu

Početak ponude u pomenutim marketima se sastoji od tradicionalnog goveđeg pršuta, bosanske sudžuke do sočnog pilećeg i junećeg donera.

Vimar industrija mesa obećava da će svaki zalogaj biti prava poslastica za sva čula. Svi proizvodi se prave od najkvalitetnijih sastojaka uz poštovanje najviših standarda u proizvodnji hrane.