Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupujmo domace
Mi Srbi ćemo kupovati samo srpsko, a vi vaše prosipajte :D
Hvala na odgovoru
@kakva krava..DRUZE OVO NIJE KRAVA, OVE JE TELE HOLSTAJN-FRIZIJSKE PASMINE.., A ODLUCENIM TELADIMA SE DAJE MLIJEKO ILI MLIJECNA ZAMJENICA DOK NE DODJE DO RAZVOJA PROBAVNOG TRAKTA I KOJI MOZE DA PROBAVLJA SIROVA VLAKNA...
*** MOLIM ODGOVOR *** Zasto na slici krava pije mlijeko? __________________________
Kad bi kupovali samo nase mlijeko, nista se to ne bi osjetilo. Sta da se radi kad je baliji draze sve od drugo i drugacije, a Bog nam dao svega. Niko nam nije kriv.
Tako nam i treba i dabogada bilo još gore , hoćete demokatiju....????????? nije vam valjala Jugoslavija gdje smo sve ia li i bili gospoda, hoćete EVROPSKU UNIJU????????????????????????????hahahahahahahahahah eto vam Evropa i zapad šta su vam donijeli samo BIJEDU;BIJEDU, BIJEDU..hahahah
koliko se može skontati fakultet je uradio sve na prevenciji.fali zakon. tj. država
upravo tako GOSPODINE DEKANU, ZASTO? ZATO STO VI I TAKVI KAO VI SAMO KOMENTARISTE PREDSTOJECE SITUACIJE UMJESTO DA RADITE NA PREVENCIJI!!! SAMO STE JEDAN OD NIZA PIJUNA OVOJ VUKOJEB..INI KOJI SE PRED IZBORE OGLASAVAJU I NIKADA VISE!!!
bez k.u.r.a.c mi,opet ce ove glavonje da uzimaju kajmak ,aa obicni ljudi samo pate.
Otkrio Ameriku