Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crkli daBogda! Pa godinama isto, a NIKO SE NE POZIVA NA ODGOVORNOST! Niko godinama ne čini ništa da se ti dugovi regulišu i da građani otpočnu normalno da dišu bez pomisli da li će, ili neće biti plina, odnosno grijanja. Da imamo pravnu Državu, kao što je nemamo, davno bi sve bilo regulisano i mnogi bi već bili iza rešetaka. I opet KREDIT? Šta radite sa novcem, jedete ga?! Zašto zadužujete i one generacije koje se još nisu ni rodile. SRAM VAS BILO! NESPOSOBNI STE DA BILO ŠTA POZITIVNO URADITE ZA DRŽAVU I NAROD!
Ima li vece "mafije" od ovih UHLJEBA BH-gas,Sarajevo-gas,Energoinvest,Toplane!!!!!! Pa bolan ovo Amerika NE bi mogla iz finansirati (4 firme)... umjesto jedna firma da sve radi mi dolmimo Bakirove UHLJEBE koje je zaposlio!!!!! Do kad ce REKETASI iz ove 4 fime REKETIRAT narod sa Ruskim "ratnim dugom" !!!!! Koji non-stop placamo a niko NIKAD nije izasao pred narod i rekao koliko se duga otplatilo i koliko je jos ostalo da se plati !!!! Nego uredno isporucuju racune za taj dug a da ga JA konkretno u ratu nisam imao a sad MORAM da placam nesto sto nisam trosio !!!!!!!!!!!!!!!! p.s. da ne bi bilo zabune...bio sam u Sarajevu za vrijeme rata, ali mi plin nije bio dostupan i sad placam nesto sto nisam trosio ...
Mahalac - NEMA VEĆE MAFIJE ONI SU I ALKOPONEU JE*ALI MATER.
luna pusis li kitu balijama
AMA NIŠTA LAKŠE, OPALITE POVEĆANJE CIJENE PLINA (KAO ŠTO STE NAUČILI) I TAKO VIŠE PUTA, VRATITE DUG I SEBI NAPRAVITE PO JEDNU VILU. A ONDA PRIČAJTE KAKO JE NAROD KRIV ZA ZAGAĐEN VAZDUH U GRADU JER LOŽI ĆUMUR. PA ŠTA DA LOŽI, ČIME DA SE KRIJE, VAŠIM PLINOM, CIJENAM MU DOSTIGLA CIJENU KRVI. SIROTINJA NIJE U STANJU DA SE GRIJE VEĆ ODAVNO NA PLIN I VI STE JE SA SVOJIM CIJENAMA I NESPOSOBNOM VLASTI NATJERALI DA LOŽI UGALJ. JA LOŽIM UGALJ I TO PO MALO, NAJVIŠE LOŽIM PLASTIČNE FLAŠE. OTIRAČE, STARE PAPUČETINE I ŠLAPE ISPRED VRATA, OTPATKE OD POVRĆA I SVE ŠTO SE MOŽE UGURATI U ŠPORET JER JA NEMAM NOVCA DA OD SVOJE PENZIJE JEDEM HLJEBA A NE DA KUPUJEM UGLJA KOLIKO BI MI TREBALO. A VI GOVORITE KOLIKO GOD HOĆETE DA JE NAROD KRIV ZA ZAGAĐEN VAZDUH. ETO NIJE DRŽAVA, VLAST I VI KRIVI ŠTO NAM DAJETE NA SLAMČICU A PONAVLJAM PLIN DOSTIGAO CIJENU KRVI.
Ko se iole razumije, vidjet ce da oni vise isporucuju VAZDUHA nego plina !!!!!!!!! Ovo ce vam potvrditi svaki majstor plinskih instalacija .... mi ustvari placamo VAZDUH a NE plin !!!!!!!!!!!!!
Ne znam što pišete o ovome, postala je dosadna vijest, svaki drugi dan ista priča.
ovo sa gasom i grijanjem je više prevršilo svaku mjeru. plaćam grijanje r e d o v n o.......... i kao savjestan kupac zahtijevam i adekvatnu uslugu. dosta više to grijanje treba privatizirati pa ko ne plaća zablombiraj i haj zdravo............... ma kakva više i socijala ako ima stan u vlasništu nije socijalni sllučaj............................
možda je krajnji cilj baš "privatizacija".
Džaba moja ti. većina domaćinstava je takva, jer nema teorije da je toliki dug nastao samo od stanova. najveći dužnici su veće firme i javna preduzeća koji su kao i toplane u vlasništvu kantona (federacije, države) ....a gdje ce onda brat na brata :)
Sad je vrijeme da se neko napravi lud, i kaze mene ljubav grije!
otanjilo i to :)
Moze otanjit toliko da ne prepoznas tu rijec,ali vjeruj mi da nikada nece nestati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
očekivano....sa obzirom da najavljuju snijeg i zahlađenje :) Koja ste vi stoka iz KS, toplana, SG, BHG......i dalje redom
Eno vidi, a dobro nas onaj Chavez upozorio....informisan čo'ek. Rusi odvrću i zavrću.
znao sam....eee al zato sam ja napravio u stanu rezerve...ima dva dana mi curi...i sad se ne sekiram
Opsovao bih...