Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa EXPO 2016 u Antaliji. Ko nas tamo predstavlja? Prava šteta da BH proizvodi nisu prisutni. Jer mi izgleda šaljemo delegeciuje tamo gdje su nam šanse za izvoz nikakve: niti imamo količine niti rješen transport! Bez veze!
Ma sta ce Kina :D
I sad je HDZ imenovao za ambasadora u Kini Antona Rlla, nekadasnjeg zamjenika vanjskih poslova u BiH, sefa Kabineta financija kod Dragana Vrankica, covjeka koji je jedno vrijeme bio direktor Fonda za strane investicije i pomocnik ministra civilnih poslova. A sad radi kao drugi covjek Lutrije BiH pa ce svojim jaranima Coricima-podrumi vina "Andrija" prebacivati kinesku lovu. Sad ce Rill da kineske pare umjesto u BiH investira u hercegovacke privatne firme, a i u svoj dzep dabome!
@politika.je Rill, koji je u ratu bio oficir za vezu pri HVO-u, uhapsen je u Sarajevu 1993. kada su poceli sukobi Hrvata i Muslimana. Kao oficir za vezu pomagao je mnogima da napuste Sarajevo. Da li je uzimao lovu za to? Jedan od HDZ-ovih ljudi, svakako!
@politika.je Mislio sam da mi se učinilo da su ove naše firme mahom sa samo jednog specifičnog geografskog područja, ali nažalost istina je. Katastrofa...
U BOSNI SE POD INVESTICIJAMA PODRAZUMIJEVA PRODAVANJE DRZAVNE ZEMLJE/IMOVINE