Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ai jeftiniji su ovi veliki avioni kao AIrbus A320 ili Boeing737, troše puno manje goriva od ATR-a, Bombardiera ili Fokkera. Kroz sarajevski aerodrom mjesečno prođe nekoliko miliona putnika, a samo u regionalnim letovima po zapadnom Balkanu postoji potreba za prevozom na desetke hiljada putnika sedmično. Tako su letovi Fokkerima i ATR neadekvatni.
Vala jest ATR 72 kanta onako malen i na propelere. Sramota. Za regionalne letove i one male razdaljine nekada su ljudi letjeli Konkordom, kao Englezi od Londona do Dovera. Trebali bi i mi upaliti Jumbo Jeta-a za let od Bihaća do Sarajeva ili od Mostara do Dubrovnika, ili sve druge kratke linije. Da nam je sadašnju flotu aviona zamjeniti avionima Airbus A320 na relaciji Sa-Bg sve bi bolje bilo. Kompanije koje proizvode avione, Bombardier, Embraer, ATR, i Fokker, i SAAB, proizvode letjelice za kratke linije sa po šest raketnih motora na svakom krilu, i primaju od 600 -800 putnika. To se zove ekonomisanje u skladu sa potrebama. Na liniji Sarajevo-Beč ili Frankfurt treba uvesti samo takve avione. a ne neke ATR ili Fokker.
Odavno nisam procitao bolje komentare na Sa-x :))
ne placa bhairlines aerodromu ni marke
svaka cast na glupim i nepismenim komentarima, koliko je vas uopste ikad letjelo avionima to se moze vrlo lako zakljuciti po vasim komentima ko je ko , a ti za taj ejbeni Germanwings cigansku kompaniju ako i mnogo ostalih njemackih i austrijskih kompanija sjedi jarane malo na duzi let pa ces vidit kako ces se osjecati a cijene astronomske.izuzetak je LUFTHANSA a drugi su kesa....vrlo cesto letim sa BH airlines i izkreno sam iznenadjen da se uspijevaju odrzat u jakoj konkurenciji i svaka im cast za uvodjenje rane jutarnje linije istanbul-sarajevo barem pomazu nama sa bliskog istoka da prvi dan odmora provedemo kod kuce a ne u putu....
kako ovo moze biti domace kad turkish airlines drzi 49% ?! a ja turci su nam braca :P
Zašto svi mislite da ovo ima neke veze sa bijelim miševima ?
za sve one koji prosipaju pamet a pojma nemaju o čemu se radi: Aerodrom nema nikakve veze sa BH Airlinesom, BH Airlines koristi naš aerodrom kao i sve druge avio kompanije i to bez ikakvih popusta ili bilo čega sličnog, tako da ove takse idu aerodromu (kolike god da su), a ovaj 1 euro BH airlinesu... Svi ovi negativni komentari su potpuno nesuvisli, a posebno onaj sa kafanom i janjetinom.
Ja cu bukirat ako za tu cijenu dobijem i besplatno pusenje od stjuardese.
i opet ce sve to otici ispod stola na stelu........ pusti nas i naseg ciganluka
Samo Ptice Lete Jeftinije www.SamoPticeLeteJeftinije.com
hahhahahahahhahahaha ludi komentari svaka cast raja .... hahhhaaaaa
Ne vrijedjaju me ni najmanje takvi i slicni ispadi i komentari, jer ja sam za razliku od tebe visoko obrazovana, a ti si bio i ostalo jadnik sa tri razreda osnovne skole, bez moralnih nacela i principa a uz to se ne znas ponasati prema jednoj dami. Mora da si kivan na zivot, i ja bi bila da se ponasam na nacin na koji se ponasas ti :) Ljubim
Ti bi volio da sam letila na tvom srpskom k****, ali zao mi je, sreco, ne volim malene! Srbi su poznati po malenim stvarcicama!
Ja sam letio za Stockholm s BHairlinesom proslu zimu, i ugodno sam se iznenadio sto avionom, sto osobljem, tako da ne morate supljirati toliko i nebuloze pricati. Tad je bio Boeind 737, sad su uveli novi Airbus, tako da pretpostavljam da je sad jos bolje. Ok je BHairlines kompanija ako se uzme u obzir pod kakvim uslovima posluje, ali ova im je akcija za nula, cuj 1€ plus takse, jos plus samo 2-3 karte na citavom letu se mogu dobiti za toliko, jos plus za period dok nam vize trebaju!!! Neka se ugledaju malo na JAT i njihove karte od 19€ kad su im bile ukinute vize!