Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi nece da priznaju, da nije bilo boljeg uredjenja na svijetu od naseg(prije rata).Buducnost ce pokazati,a to nas uci i vjera,da svijet treba da postane jedna velika komuna,da svi imamo dovoljno.Nazalost , ljudi zaboravljaju na zekat ,pa ce za preokret stvarno biti neophodna revolucija .
Cim je doshò euro ,cijena automobila je porasla duplo.Auto od 10.000 DM kostao je automatski 10.000 eura . (Samo su zamijenili valutu,a cifru ostavili)Nije lijepo radovati se tudjoj nesreci , ali to su sami napravili,pa time i zasluzili Nek `ad prozdre,pokosi satana............................
Nasa cevapdzijsko-burevdzijska industrija je neunistva
AKO CETE GLASATI ZA SDA - LIKE AKO NECETE GLASATI ZA SDA - DISLIKE
Uh prepade me,ja mislio u nasoj automobilskoj industriji...
zato koreja i japan cvjetaju, auta najbolja a jeftina