Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradonačelnik Zagreba (zapadna hercegovina), prof.dr. Nino Raspudić (kojega vjerovatno možete gledati danas 8.4.2013 u 21h na HRT1) su javni vrh te desničarske politike na koju su se samo nakalemili Čović ;Sopta i ini ultradesničari iz zapadne hercegovine.Vi u Sarajevu živite u akvariju pojma nemate kako ljudi žive izvan "pariške komune".Nije bosna samo "čaršija" prođite malo gradovima Hercegovine i sve će vam biti jasno.To su isti oni šverceri što su sarajevu prodavali krompir po 50 KM na kilo za vrijeme rata i na tome se obogatili zajedno sa bošnjačkom poslugom.
Da se malo dohvatimo Tomislavgrada.Dobri Bošnjani "dole" čine manjinu od 7-10% stanovništva.U tom gradu nikada nije bilo rata.Većina Bošnjana i Hrvata ratovalo je zajedno na pravcu prema Šuici.Međutim...1993 situacija se mijenja...od tada do danas većina dobrih Bošnjana su u ropskom položaju,nisu čak ni građani drugog reda.Kopaju kanale,cijepaju drva i obavljaju najteže poslove za hrvate bez obzira što imaju VSS ili VŠS.Kada je onomad jedna nastavnica bošnjakinja bala zaposlena (klix je prenio tu vijest) niko od dijece nije došao na nastavu. Kako je Bosna Osigiranje sramno prodato Agramu većina bošnjana u toj firmi (sarajevska filijala) živi u stalnom strahu od otkaza (mnogi su ga već dobili).robovi "dole" ,robovi "gore".radi se o mafijaškim "biznismenima" koje ispituje i hrvatski "Uskok" koji baštine fašističku tradiciju Ante pavelića.Svako ko misli da nisam u pravu,nije vam daleko Tomislavgrad,provjerite.Kad je dolazio gradonačelnik Zagreba ,spavao je u BSO,nije želio u hotel.
Hajmo jačati naše firme!
Vjeko zar ti nisi u zatvoru ! Doveo sve mafijaške firme iz hercegvine u Sarajevski Kanton -kladionice -Konzum -Agram Osigiranje (Bosna-Sunce Osiguranje) vlasnik je Dubravko Grgić hercegovački tajkun koji je naredio da se otpuste sve nacije osim hrvata.Doveo mlade jurišnike iz hercegovine koji radnicima ne-hrvatima psuju balijsku mater u sred sarajeva. Pravo je čudo da nijedne novine ne pišu o ovoj firmi.Valjda je sve potplatio .Balije teško potplatiti.Jedno vrijeme im je potrčko bio Adnan Terzić za masnu plaću od 8000 km. itd,itd... MAFIJA...
Kako to kažeš Grgić otpustio sve radnike nehrvate a onda spominješ kako hrvati psuju majku radnicima nehrvatima. To je prosto nemoguće da se zovu radnici ako su već otpušteni :)... Nedosljedan si u svom pisanju što me dovodi do zaključka da si ljubomoran što nisi uspješan kao neki hrvat u Sarajevu. I kakve veze ima odakle su radnici koji rade u njegovim firmama pa makar su i iz hercegovine? Jel to radnicima zabranjeno raditi u Bosni ako su iz hercegovine? Hoćeš da tebe prime u radni odnos pa da ne kukaš? Neee, ne ide to tako.. prvo trebaš imati gram mozga u glavi i ne gledati ljude preko imena a potom trebaš biti sposoban raditi... Haj sad zdra'o..