{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Besplatno postanite certifikovani Google AdWords stručnjak

Klix.ba
13.2.2015. u 15:50
13
14
Besplatno postanite certifikovani Google AdWords stručnjak
13
Besplatno postanite certifikovani Google AdWords stručnjak
Po prvi put u Sarajevu, na ITAcademy će 23. i 24. februara biti održan dvodnevni Google trening. Svi prisutni će moći da nauče kako da naprave Google reklame, ovladaju Google AdWords alatima i uspješno vode AdWords kampanje na internetu.
Također će moći besplatno da dobiju certifikat i postanu jedan od malobrojnih certifikovanih GoogleAdWords. Za pet besplatnih mjesta na ovom odličnom treningu zainteresovani se mogu prijaviti na sljedećem ​linku​, gdje se nalazi i više informacija o samom programu. Rok za prijavu je 20. februar, a izabrani će biti obaviješteni emailom.

Trening će trajati oba dana, od 9 do 17 sati, a hrana i piće će biti obezbjeđeni. ITAcademy je Google AdWords partner, a trening će voditi certifikovani Google trener Ivan Rečević, sa bogatim iskustvom u držanju ove vrste obuka.

Trening je zatvoren za javnost, organizovan samo za Google partnere i mogućnost prisustva imaju samo odabrani koji su dobili poziv. Ovа certifikаcijа je svjetski prepoznаtljiv pečаt koji potvrđuje poznаvаnje nаjnovijih AdWords аlаta i tehnikа zа nаjbolju prаksu.

Koristi se za internet marketing koji je danas najperspektivniji vid marketinga i oglašavanja. Oglašavanje na internetu je nešto što garantuje rezultate prodaje, bez obzira na to čime se bavite. Bilo da želite da prodajete neki svoj proizvod i pokrenete sopstveni biznis, ili da povećate prodaju i profit kompanije u kojoj radite, ova vještina poznavanja Google alata i oglašavanja na internetu će biti višestruko korisna.

Na programima za IT poslovanje i E business i internet marketing na ITacademy polaznici stiču upravo ovakva znanja i vještine, uče naprednu upotrebu računara u kreiranju profita za preduzeće. Oni se školuju da budu spremni da odgovore na sve izazove savremenog poslovanja, da postignu i održe konkurentsku prednost preduzeća.

Osim ovih korisnih znanja, imaju priliku da stiču dodatne poslovne praktične vještine na treninzima, kao što je Google AdWords. Ovakve vještine im pomažu da unaprijede poslovanje u firmi i postignu sjajne rezultate. Vještine interent marketinga i Google oglašavanja su danas nešto što je svakom poslu potrebno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: