promo
14

Besplatne računovodstvene usluge za male kompanije i obrte

Ovom kampanjom cilj je kreirati značajan vid podrške malim preduzetnicima i obrtima.

Svjesni činjenice da Bosna i Hercegovina predstavlja potencijal za razvoj preduzetništva, prije skoro mjesec dana lansirali smo kampanju za pružanje besplatnih računovodstvenih usluga na godinu dana za do 100 kompanija.

Kampanja još uvijek traje i uspješno se sprovodi kroz veliko interesovanje ciljanih preduzetnika.

Na ovaj način doprinosimo unapređenju preduzetničke kulture u BiH obezbjeđujući platformu za profesionalne poslovne procese i prelazak na digitalno poslovanje, te doprinosi unapređenju tehnološkog i ekonomskog razvoja zemlje.

Establish d.o.o. je kompanija specijalizirana za ekonomski, finansijski i IT konsalting u oblasti finansijsko-računovodstvenih i IT usluga. Kao posljednji novitet koji smo, kao domaća kompanija, lansirali na tržište jeste potpuno zaokruženo Forspace softversko rješenje koje nudi ne samo računovodstvene i finansijske operacije, već korisnicima pruža uživanje u prilagođenom i razumljivom sistemu upravljanja.

Utemeljen na pomnom istraživanju tržišta, a konstruisan sa predznakom njemačke tehnologije i znanja, FORSPACE ERP je rezultat višegodišnjeg ulaganja i kreativnosti domaćih IT stručnjaka sa praktičnim iskustvima u prestižnim njemačkim kompanijama. Posebnost rješenja se ogleda u lakoći korištenja i izuzetno snažnoj postprodajnoj podršci. Krajnjim korisnicima je obezbijeđena stalna i kvalitetna podrška kroz konstantnu komunikaciju, savjetovanje i mentoring.

Glavni benefite koje preduzetnici dobijaju kroz dobijanje ovih usluga su:

• Digitalna transformacija preduzeća,

• Modernizacija i stalna kontrola nad svim poslovnim procesima i novčanim tokovima,

• Kontinuirana podrška poslovanju kroz stručno savjetovanje.

Pravo prijave na ovaj Poziv imaju svi preduzetnici sa područja FBiH čija kompanija (d.o.o. ili obrt) ima do deset zaposlenih, u prosjeku 50 ulaznih računa na mjesečnom nivou mjereno posljednja tri mjeseca od dana objave ovog Poziva, te promet do 4 miliona KM.

Način prijave podrazumijeva popunjavanje online formulara putem web stranice, a sva pitanja se mogu adresirati putem emaila: [email protected]. Rok prijave je 25.3.2021.