{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Besplatan Adobe Dreamweaver kurs: Zakoračite u svijet web dizajna

Sponzorirani članak
9.8.2018. u 14:40
4
Besplatan Adobe Dreamweaver kurs: Zakoračite u svijet web dizajna
4
Besplatan Adobe Dreamweaver kurs: Zakoračite u svijet web dizajna
Još jedan u nizu besplatnih kurseva koje organizuje ITAcademy omogućava vam da se upoznate sa radom jednog od najpopularnijih programa za kreiranje web stranica.
Kurs Adobe Dreamweaver održaće se od 14. 8. do 4. 9. u novim prostorijama ITAcademy na dobro poznatoj adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u samom centru Sarajeva.

Da biste zakoračili u svijet web dizajna i upoznali se sa ovim popularnim programom, nije vam potrebno nikakvo predznanje. Sve što vam je neophodno jesu dobra volja i spremnost za učenje.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem ovog linka, a kako za ove kurseve vlada veliko interesovanje, najbolje je da se prijavite odmah i tako obezbijedite svoje mjesto na vrijeme.

Adobe Dreamweaver – vaš put do kreativnog i dobro plaćenog posla

Osim što imaju sreću da rade zanimljiv i kreativan posao, web dizajneri su i izuzetno cijenjeni i dobro zarađuju. Fleksibilno radno vrijeme, plaćena usavršavanja i mogućnost da ostave svoj pečat u digitalnom prostoru čine zanimanje web dizajnera izuzetno atraktivnim. S obzirom na to da je dizajn univerzalan jezik, web dizajneri mogu da ponude svoje usluge poslodavcima širom svijeta i tako zarade svjetsku platu.

Adobe Dreamweaver predstavlja moćan alat kada je u pitanju web dizajn. Riječ je o jednom od najpopularnijih i najpoželjnijih programa za kreiranje web stranica i aplikacija koji podjednako koriste i web dizajneri i programeri. Dreamweaver je "user-friendly" program koji korisnicima omogućava da web stranice uređuju vizuelno umjesto pisanjem HTML kodova. Kao takav, Dreamweaver je lak za savladavanje i korišćenje.

Poznavanje rada u ovom programu približava vas dinamičnom i profitabilnom svijetu web dizajna. Za kratko vrijeme bićete u stanju da pravite atraktivne web stranice od nule, kreirate aplikacije i grafički uređujete tekst. Potpuno ovladavanje vještinama neophodnim za rad u ovom programu omogućiće vam da ostvarite karijeru u web dizajnu i dobro naplatite svoje usluge.

Nastava se održava u modernim prostorijama ITAcademyPohađanje kursa Adobe Dreamweaver odvija se u novim prostorijama ITAcademy koje su opremljene najmodernijom tehnologijom za edukaciju i usavršavanje budućih IT stručnjaka.

Tokom besplatne edukacije bićete u prilici da radite na najnovijim računarima, koristite licencirane programe i učite u uslovima kakvi postoje u svjetskim IT kompanijama. Na taj način ne samo da ćete dobiti visok kvalitet nastave već ćete imati prilike da iz prve ruke vidite kako izgleda raditi kao web dizajner u uspješnoj kompaniji.

Akcenat je na praktičnim znanjima i realnoj upotrebi programa


Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa provjerenim i dokazanim principima ITAcademy – fokus će biti na praktičnim i realnim primjerima, što znači da ćete tokom kursa steći konkretne i primjenjive vještine.

Za to će se pobrinuti Amar Sijerčić, iskusan predavač i uspješan dizajner, trenutno zaposlen u kompaniji Authority Partners.

ITAcademy – pravo mjesto da steknete znanja koja će od vas napraviti IT stručnjaka

Već godinama ova prestižna međunarodna akademija predstavlja lidera u obrazovanju IT stručnjaka. O tome svjedoče i uspjesi njenih polaznika koji nakon 12-mjesečnog školovanja bez problema nalaze posao.

ITAcademy vam pruža mogućnost da birate između različitih smjerova, na kojima stičete znanja iz programiranja, web i grafičkog dizajna, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a, kreiranja mobilnih aplikacija i multimedije.

Predavači su cijenjeni stručnjaci u svojim oblastima i pedagozi sa iskustvom, dok je kvalitet nastave u skladu sa visokim Cambridge standardima. ITAcademy je i autorizovan Adobe Training Center, u kom polaznici stiču najviša znanja u skladu sa ovom prestižnom kompanijom, a po završetku školovanja možete steći i međunarodno priznate Adobe certifikate koji su svjedočanstvo vaše stručnosti. Posebna prednost ITAcademy jeste i DesignStudio, koji svim polaznicima koji se odluče za dizajn i multimediju omogućava praksu u realnom poslovnom okruženju. Za manje od godinu dana školovanja dobićete primjenjiva i naplativa znanja koja ćete moći da ponudite domaćim i svjetskim kompanijama.

Kako bi obezbijedila najviši kvalitet nastave za sve polaznike besplatnog kursa, ITAcademy je ograničila broj slobodnih mjesta. Zato požurite i obezbijedite sebi besplatnu obuku po svjetskim standardima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: