Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pivnica kao ugostiteljski objekat više vrijedi. Gdje su pogoni , radna snaga, dividenda i lokacija. BiH treba novi Robespjer da na trgu odgrubljuje glave. Giljotina je jedina istina.
Pa prodat je privatni dio. Isto da ti prodas svoj stan za manje novca.
@cakip Giljotine ne treba prizivati.Robespierre je i sam ubijen giljotinom.
Profit prosle godine 1.6 miliona. Za 3,5 miliona kupili 800 milja godisnjeg profita, Za 5 godina imaju i jare i pare. Niko nije toliko glup da proda svoje tako jeftino. Ovo su ovako samo mogli fondovi prodati.
Nadam se da je ovo Bingo preuzeo !!! Inače Pivara Tuzla je prva privatizovana još neke 1991 godine.
Rubrika "vjerovali ili ne".
51% 3,5 miliona KM samo ??????????
Kad lopovi kradu to je privatizacija
Kad VELIKI lopovi kradu.
To ti je isto da ispravan I dobro očuvan traktor sa kojim zarađuješ 1000 KM mjesečno prodaš tamo nekom za pišljivih 200 KM.Niđe veze.Otvoriti kriminalnu istragu. Doprinosi 11 miliona a prodata za 3? Ko je ovdje lud?
PRODALI POLA FIRME ZA 3,5MIL A ULOZILI 15 U OBNOVU,,,NEBI ME CUDILO BINGO KUPIO..
piva zivot kvari aha aha piva zivot kvari aha aha,bi nekakva rap bosninan pjesma from dojcland neke 96 i nemogu da je nadjem na netu nikako,imal kakav link?
Bingo kupuje sve redom. Svaka cast majstore, samo domace!
Uzima Bingo nazad sto nam je oteto kroz kriminalne privatizacije,//
NA KRAJU CEH U BINGU KUPOVAT PAKOVANA GOVNA JER NECE BIT VISE NIGDJE DRUGO DASE KUPI.............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imam osjecaj da je novi vlasnik AS grupacije (Oaza,Klas,Sprind) Evo glava ako nije,jer danas sam sjedio u restoranu Brajlovic gdje je ovaj vlasnik bio sa svojom ekipom na svecanom rucku. Sve je moguce.
SAMO U BOSNI RATNI PROFITERI BINGO I AS GRUPACIJA DRZE 99 POSTO SVEGA ,ZATO SU SE BORCI BORILI DA 5 FAMILIJA VLADAJU BOSNOM,
vjeruk da sam isto pomislio momci su zemlja jaki AS-GROUP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema piva nad Jelenom.
JEBBO TI JELEN MATERE PICCKU.
Ulozili 10 miliona , otvaraju nove hale a prodali je za 3,5 miliona logika glupog Bosnje . I fakat ko pije ovo Tuzlansko smetlje koliko ja znam ljudi nemaju cestito ni vode za pice bljutava i zuta ...
Ovo je pranje para sarajevskih tajkuna Selimovića, a TZ pivara ima najbolju vodu u regiji, sa Konjuha, konju jedan, pilsner je naše najbolje pivo, a smeće je ono iz Vojvodine i Slavonije koje ti piješ
Zašto nešto prodavati ako dobro posluje ?