Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubiće hina madrid iz reala
HVALA BOGU! BITI CE PEMZIJA!
Sisa Fadil Bh telecom ! Kasa im puna trezorskih zapisa a jedan bistrooki ekonomista nedavno predlaže PRODAJU BH TELECOMA, kao svijet je pun ljubitelja trezorskih zapisa kojima bi tom kupovinom došau posjed ! Isisala je SDA davno Bh Telecom i Elektroprivredu BIH ko suh limun od njih samo ostala kora ! ko što je prvo Energoeptrola. ZATO ŽURNO TREBAJU AKCIZE a ne sanacija tih preduzeća ! i čitave privrede. A da li će je sanirati oni koji su je doveli u to stanje ?
sto je lijepa guta
NARODE PODIGAO SAM NA BANKOMATU 100 KM--2 PO 50--DATUM NA NOVCANICAMA 2017 GODINA.
DODIKOV USLOV ZA PODRŠKU AKCIZAMA. NEDAJ NARODE tokom NJIHOVOG idućeg mandata ćete na bankomatima već podizati MILIJARDE KM ! Živi bili pa vidjeli. Stani a nakon toga ? ZNA SE ko i uvijek nekom puška i rov a nekom ZNA SE ! TREZOR PUN ZAPISA ! :((
Trezorski zapisi? Je li se to Bakir i spisateljski okušao, aludirajući na "Zapise iz mrtvog doma" Dostojevskog?
sta govnalic kaze