Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad, ni bum-bone ne idu. Haman i koku i heroin da prodajemo ne bi nam se dalo.
PIF fondovi kupili 49% dionica certifikatima boraca i sada ih prodaju za desetine miliona a certifikate kupovali za 3% vrijednosti. Pljacka drzave na djelu. Drzava je morala prije reagovati i zabraniti da treca lica , osim ako nije u skladu da je cerrtifikat koji je kupljen placen sa vrijednoscu koji i pise na certifikatu Ali kako bi onda za 700 miliona kupili certifikata vrijednosti 50 milijardi km i unistili 1500 firmi u federaciji , od kojih 90% ni ne radi vec je zatvoreno
Pukli su ko tromblon!Mora da vjeruju u SDA😜
visoka cijena dionice
Kad ljudi shvate da nijedan investitor nece ulagati u zemlju u kojoj su nacionalne stranke(SDA,HDZ, SNSD) na vlasti radi medjunacionalnih tenzija i prijenji ratom opet se nece nista promijeniti jer su duduci i opet ce glasati za SVOJE. Koliko god alternativa bila losa za investitore je sigurnija. Mada vi mislili drugacije investitori vole korumpirane politicare i nerazvijene zemlje ali ne vole nacionaliste koji prijete ratom i destabilizacijom (SDA, HDZ, SNSD)
Investitori vole PRAVNE drzave. Libo ih racku ko je na vlasti dok god postuje UGOVORE i dok sudovi rade i sude po zakonu a ne po licnom i politickom nahodjenju i naredjenju. U prevodu - prvo gledas da si siguran da te niko nece zajebat. Majicu na pijaci prevrnes triput da vidis da nije suplja a da neces milionsku investiciju. ONDA... nakon sto su sigurni da pare ne daju prevarantima, investitori gledaju da im je investicija isplativija nego negdje drugo.
Bilal bi uzeo i malko exploziva sucur alahu.Treba cojku za ribe fatat na Zeljeznici
Ma ja sve sto valja treba prodati. Ova tvornica municije u zadnje vrijeme biljezi velik porast proizvodnje i zakljucenih ugovora i oni bi odma da je prodaju.
100 i nešto miliona izvoza prošle godine...doslovno koka nosilja... A ovi naši čim namirišu da nešto donosi pare, daj prodaj...od rudnika do tvornice...
@Dragoslav123 A jeste li vi procitali tekst gore prije nego ste se odlucili da komentarisete?? I dali ste uopste mentalno sposobni da razumijete procitano ako jeste?? Dionice prodaje investicioni fond, znaci privatni vlasnici i iste moze kupiti drugi privatnik. Vijest nema nikakve veze sa vladom niti drzavnim udjelom u kompaniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)