Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha i ja sam cuo da je Haso izmislio neku cudotvornu flasicu za sve vrste guuzica. kazu jako je mala i prikladna u svim setuvacijama, moze cak stati u zensku tasnicu ili u unutrasnji djep jakne ili sakoa toliko je mala... a opet je u stanju oprati i najveci pakas. on sad ima promociju svoje flasice i kazu da ce podnijet zahtjev pred nasim a i pred medjunarodnim institutom za patente da mu odobre proizvodnju i odobre kredite... i ja jedva cekam vala da se podaperem iz svoje vlastite flasice a ne da uvijek koristim one javne , goovnjave, zute....
Kazu da najbolje ide flasirana voda za pranje pakasa BIH4EVER!
sarajevska berza.hahahhahaha..ba me lijeponasmijaste...cuj sarajevska berza..hahahha transakcija; Pipo4EVER napisao komentar za sarajevo-x a oni mu kupili pivu.hahahaha..
A stranci (dijasporci) će doći u BiH eto samo da bi trgovali na Sarajevskoj berzi? Šta ćete prodavati bosanska državljanstva? Daj ćuti molim te i otplaćuj taj kredit.
Sada cemo mi jos pa malo na godisnje odmore pa da vidite onda,opet kada odemo pljujte po Dijaspori...
Svi se nesto stisli.
cuj mizeran???? e bas me cudi!!!! a naka privreda i industrija