Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnik sam UtL-vogosca,Situacija je trenutna dno dna...Imali iko uvid u pismo namjere RFK-Konjic,za kupovinu UTL-a.
e moj ti.... mislis, to rade neki drugi, neki kriminalci, laktarosi sa trece planete a u stvari sve dolazi i od tebe i od tvog komsije i od tvog rodjaka, direktora. sta smo ja i ti uradili da ovo bude normalna drzava i normalno drustvo? nista. mi cemo i dalje davati policajcu 20 KM da nam oprosti saobracajni prekrsaj i radit cemo sve ostalo vece od toga. j..e nas mentalitet smece od ljudi, fol \"dobri bosnjaci\"
eee moji bosanci &hercegovci ...ovo niko nit komentira nit klika ....a tamo se slomiste da date klik za ili protiv sdp-sda ...a suština cijele ove frke je u ovakvim vjestima ...nedavno stiglo pismo nit je sa Save nit ga je nosila patka na vrh glave ...stiglo iz Konjica od premijerovog jarana ..a zove se šatro pismo namjere ..gdje ko biva treba naka šupa iz Konjica kupit za šaku KM nekadašnjeg giganta UTL iz Vogošće ..a onda sve to lijepo zatrpat \"uspješnom privatizacijom za čovjeka \"..ko ne vjeruje nek baci oko na pismo namjere .......http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/sjednica.php?sjed_id=274&col=sjed_saopcenje