Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe bi beclije da su prosli ono kroz sta smo mi prosli i da im tako porucis,sutnuli iz Beca davno.
Ne mediokritetska huljo.Nama u Sarajevu i Bosni je izazov primati i imati izdajnicke hulje poput tebe.Pazi nemoj se zahebat pa da se stvarno pocnemo ponasati kao beclije prema vama dosljama iz banja luke sto na nasoj krvi i muci gradite karijeru i uzimate lopatom.Zato huljo zacepi i prestani nam indirektno spocitavati da smo papci.Treba te protjerati Dodiku nazad.
Al eto nema sta vise da brinemo.Tu si ti i takvi poput tebe da se uhvate u kostac sa izazovom velikim golemim.Ne sumnjamo da ces izaci kao pobjednik i blago nama bicemo kao bec i beclije.Moji zemljaci necete jos dugo biti papci....Iskrvarili smo,ubili su nam 2000 djece u Sarajevu,silivali nas,mucili i zatvarali u logore,pocinjen genocid nad nama i na kraju nam dodju iz banja luke hinjski i umotano porucit da je izazov nama ta njihova civilizacija.
hajde malo u banja luku pa tamo promoviraj i muljaj.Dragi moji sugradjani i patriote ove nase krvlju natopljene zemlje cuvajte se ovakvih hulja.Ovi gaze preko leseva za karijeru.Ovu i ovakve izbjegavajte.Sofisticirana ona i Bec.i ne mere to nama papcima u glavu.Ali tu su ovakvi da nas poduce.
e moja gospoja, kod nas ako hoces dobar PR fino platis hodzu da vazi o tebi za vrijeme hutbe. pun pogodak!
e moja gospoja, kod nas ako hoces dobar PR fino platis hodzu da vazi o tebi za vrijeme hutbe. pun pogodak!