Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
khh khhhhhh sta???? pa zar opet braci da ga zavucete bacuske a oni vene sjeku zbog vas
Toliko o velikoj ljubavi.
SRBI SU STJERANI U BEOGRADSKI PAŠALUK A OVI BOSANSKI Srbi ĆE KO KMETOVI KMEČAT.
Velika šteta !!! Toliko je jeftin plin da bi umlacio stan za mjesec ti je račun 500.KM, a da bi se grijao normalno 900.KM-1200.KM Hvala ....
nas i rusa 896945 miliona breeeeeeee ;D
Srbija će to nekako i preživit, ali šta će jadni Duduk sada ... Propade mu glavna "lizalica" koju je napaćenom narodu nudio... Odjeba ga brat Putko k'o malu rakijicu ...???
Sad ce traktorista iz sumske da prijeti referendumom, hahahahha
Pranje novca
Kad Njemacka naredi "ravnopravnoj" clanici EU Bugarskoj da napusti izgradnju "Juznog toka" i tako u ropstvu i siromastvu drzi Balkan, a u isto vrijeme ucestvuje u izgradnji novog "Sjevernog toka", nasi muslimani to tumace kao veliku rusku izdaju srpskih interesa :-) Ali zato Klix i pise ovakve tekstove, da se sva zluradost, pakost i glupost pojedinih "merhametlija" izlije na internetu i tako terapeutski utice na sve praznoglave idiote slijepe od mrznje.
mi ćemo da se smijemo, drugi će da žive u lijepom standardu, bilo uvijek tako
smrdonje na aparatima
Opet se vi zasladjujete sa crnim vestima iz Srbije. Znam da svi citate srpske medije i portale i znam da svi znate da se u Srbiji o Bosni uopste nepise. Srbija Bosnu uopste ne napada. Pa kako vas onda nije stid da svaki dan pljuejete po Srbiji i crno pisete o BG i Srbiji. Sram vas bilo ... vi ste stoka bez repa.
@N_Sad cuvao sam na mobitelo sreenshot srpskih top komentara sa blica i b92 ...cuvao sam ih bas radi takvih kao ti da pokazem i nazalost izbrisao sam ...a komentari su bili negativni o bosni a bili su top komentari sa najvise lalkova...kako mi krivo sto sam ih izbrisao sve .... Zato suti i ne s.eri
@N_Sad dosta je bilo vase srpske propagande
Mile na aparatima ! Mene strah da će i ARapi otkazat Beograd na vodi !
@kuga Taj projekat je siguran ...pocinje u martu kad se snjegovi tope👊🏾
Četnici na aparatima hahahahahahahahaha Na koljena pred angelu merkel :)
Ajoj a kaj sad pa Vučić je uložil 100 miljuna evrića u neke cjevi, no no nebu dobro ne ne, vse vrahi zeli
Vučić je uložio u jednu cijev, pored koje se Nikolić slikao. Ako je to 100 miliona evra, onda svaka čast.
@DzevadGalijasevicRS Tacnije 30 mil ;) http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=01&dd=13&nav_id=1084596
odkud sad ova vjest???....ima li ko da obavjesti kliks da je ovo raskinuto prije 2 godine...od tad su propala tri plinovoda a sada se radi na cetvrtom......kazu bugari da ce ga graditi sami samo da rusija dovede do obale sa bugarskom
Ko god da pokusa nesto sa cijevima delat, dobice po klempama pa samim tim i Bugari
@babadajvode ...ima tu istine....njemacki sotonisti misle da sav ruski plin mora ici preko njih...samim tim oni naplacuju transport i kontrolisu kome ce dati kome nece...sotone....ali polako i njihovo prolazi...ima da im posaljemo 20 milona arapa i crnaca da i pojebu u sve rupe :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)