Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takodjer i vlasnici Telemacha, Total TV-a, Net tv plusa, pinka...
Sad ce opet moje pametne Bosnje da tvrde kako su vlasnici Telemacha iz Srbije :)))
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić pozvao bošnjačke kandidate za stol da se dogovore o zajedničkom nastupu, oni bježe mi od debata, ne smiju se susresti sa njim - https://mirsadhadzikadic.ba Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #pravipredsjednik
ETO KAKO SE TO RADI. ZNAO SAM, KKR JE SAMO POSREDNIK, NEMA ON VEZE SA TELEMACHOM, SRBIJANCI SU ODUVIJEK BILI VLASNICI, NISU MOGLI KUPOVATI LOVOM KOJU SU DOBILI OD PRODAJE TOPLJENOG ZLATA KOJE SU SKIDALI VECINOM UBIJENIM BOSNJACIMA, PLATILI AMERIKANCIMA DA SE VODE FIKTIVNO KAO VLASNICI, DOK NE POKRADU BIH MREZU, NE POKUPUJU KANALE PO BIH I HR ITD. KAD SU TO ODRADILI, SAD SE SUMADIJCI MOGU PROGLASITI VLASNICIMA. VRIJEME JE ZA BOJKOT.
BC PARTNERS SU JEFTINI, UZIMAJU MANJE PROVIZIJE SUMADINCIMA DA SE KRIJU IZA NJIH, NEGO STO JE TO KKR I TO JE TO, K'O FOL PRODALI, A U STVARI RADI SE O TOME DA SU STVARNI VLASNICI, SUMADINCI, POTPISALI UGOVOR SA BC PARTNERS DA BUDU FUKTIVNI VLASNICI DOK ONI KUPUJU ASSETS PO BOSNI I HRVATSKOJ.
Ma gotov si ti.. Bojkotuj i zdravo..
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadićev fb live prenos gledao isti broj ljudi kao Dzaferovićev, samo što kod Džaferovića taj broj nije dosegao ni broj SDA kandidata na listama. Njega ni njegovi kandidati ne gledaju a Hadžikadića običan narod gleda! - facebook.com/mirsadhadzikadic Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #novaBiH
Eronet je sljedeća akvizicija.