Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi njima djevojcica napripremajte, pola Ilidze u tom biznisu, a sve halali i selami, ubise se braca od viskija i uske mindje. Budale kontaju dosle Arapine da pomognu Bosnjake i pojedu cevapcica i samuna. A braca jasu i kupuju prirodna bogatstva. SDA ambasadori im obecali da ce jeftino pokupovati neki dzenet u BiH, jer Bosnjaci ih vole.
@gringo Pa, Arap po porijeklu je prodao vjeru, da nebi bosnji maglu ...
Halal bankarsto je halal koliko vjenčenje sa kuravom prije plaćenog odnosa i razvoda neto po obavljenom poslu.
Ko im ustvari halali. Sumnjam da onaj ovan, jarac il krava to halale. Ko halali?
Gdje i zasto nestade komentar federalca2000c ...?
Pobogu, sta je halal-industrija??? Preprodaja proizvota po znatno skupljim cijenama? U neki stari, mracni vakat, to se zvalo sverc i lijepo se moglo zbog halala odmarati u drzavnim institucijama, sirom nase bivse samoupravne socijalisticke i ravnopravne zajednice svih naroda i narodnosti
@sticenik doso vakat pa sticenici(sistema) postali pacenici
@Latifaga. Transformacija iz druga u gospodina
Kako banka i halal mogu i istu rečenicu?? Blago onom ko rano poludi, čitav mu život u veselju prođe.
arapi marš iz Evrope i Bosne! niste dobrodošli.
@AriaScorpio. Budali vazda bajram, štono Andric reče...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kod nas je sve halal industrija.
E halal ti industrija ako šta pokreneš u Bosni.
Nakon protestnog skupa koji će biti u subotu, članovi sindikata doktora medicine i stomatologije kreću u predaju kolektivnog otkaza u svim zdravstvenim ustanovama na području TK. Isključiva odgovornost je na sadašnjoj Vladi TK koja će dozvoliti potpuni sumrak u jednom dijelu FBiH zarad nerazumljivih interesa i vratiti građane TK praktično u srednji vijek”, ističe predsjednik SSSDMiSFBiH dr. Rifat Rijad Zaid.
Banka ,kamatane idu zajedno uz halal nikako...to vise ni srama ni stida ni straha nema...