Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda imaju najhumaniji pristup u tom kad ti saopste kolika je kamata...cak je i ne zovu kamatom nego ti uz ilahije i kaside saopste famozne smirujuce rijeci "profitna marza"
Kakva crna priznanja, ovaj frajer sam sebi placa promociju
Kakva je prevara ovo, kupuje nagradu za nagradom ovaj lik, pa onda placa klix da ovo objavi. Ovo je bas bruka a banka im dno dna. Ko zna ikog ko ima racun ili kredit u ovoj prevari od banke? Kakva farsa Boze, kakva prevara
Plata u BBI banci 6 maraka ali zato za kupiti nagradu i za marketing ima se milion oj farso od banke prevaro lakrdijo papanska joj kakvo smece kamatrsko lihvarsko. Ugasite banke!
A što promovišete ovog kloca bukvića! Kakva lakrdija u režiji dine selimovića strašnog marketing maga!
Wahahahhahahahahhahahhahahahhahahhahahhahhahahahahahahaha jbt upisah se od smijeha.... hhahahhahahahhahahaaahahhahahahh waahhahahahahhahahahahhahahahahahaha ja casopisa i govana... casopis iz Indije.. wahahahhahahahhahahhaa
Buahahahahahahahahahahah ne merem stat buahahahahahahahahahahaha
Ušao jednom u poslovnicu, isto ko u Foči poslije 2. svjetskog, portir ima milion godina
ne mogu oni odštampati nagrada i priznanja koliko ovaj glavonja može kupiti
Nije vala odavno dobio nagradu ..ima i 2 mjeseca :-)
A nije odavno obukao ni ljubicasti koshulju sa crvenom kravatom. Dzaba placene nagrade, kad nemas nista gospodsko u sebi.