Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je ovo muljaža sa fds!!!!!!
znači brend je dobar, fabrika ima kapacitete, tržišta takođe ne fali....slijedi da je država postavljala lošu upravu ...a šta je tek sa udjelom FDS u bankama i ostalim firmama i nekretninama..... što li je Bake bio u Austriji neposredno nakon prodaje FDS, propustio čak i obilježavanje godišnjice smrti svog oca...ccccc
Ovu prodaju treba dobro ispitati...ja mislim da je ovo direktno Baketovo maslo
Preprodaj dok se trag ne zamuti
a kome li ce nekretnine?
Klasicna prevara! Registrivali firmu u Becu koja je kupila FDS koja ce prodati FDS po mnogo vecoj cijeni BAT-u. Kriminal cisti!
znaci prodas fabriku sa komplet ogromnom imovinom svojim jaranima daleko ispod stvarne cijene i onda ti jarani prodaju DIO toga drugoj firmi po stvarnoj cijeni i zadrze drugi dio (zgrade, lokacije itd.) i sad ce to natenane da parcaju lagano.
znaci ipak nisu tako glupi kakvi se čine 😎
A sta je sa ostalim firmama gdje f.d.s vlasnik kome to ostaje npr. vakufske banka,jedan dio bor banke,tabaco press,hotel u srebrenici,hotel na vlašiću itd,itd. jer sve ovo nabrojano je kupljeno novcem fabrike duhana i njihovi diinicara...nikad ovdje nece prestati vladati državna mafija
novalic sve prodade.a mi mirno gledamo.svaka nsm cast
FDS je krajem 80-ih godina bio ravnopravan partner Phillip Morisu i BAT grupaciji, kad se radio sarajevski Marlboro pod uslovima koje je FDS postavljao. A danas ih ovi potonji kupuju i rade o glavi...
80-ih smo živjeli u ozbiljnoj državi
Ne provaljuj se kad ne znas . nikad fds nije mogao postavljati uslove philip morisu nego je bilo suprotno. I nikad nije bio ravnopravan partner nego je radio cigarete kako mu kazu tehnolozi iz svice koji su dolazili
Hoce li i dalje biti plate po 2000 km za bezveze poslove?Kako je dosao kraj ovim usmrdzenim uhljupima tako ce svim lezacima u mnogim drzavnim kompanijama!!!
@Trollanje Nesikiraj se za mene ja sam privatnik zaposljavam 4 radnika i ja peti , vec jadu jadni pricam kako ljudi u privatnom sektoru mogu mastati o platama koje uzimaju guzovace za nerad u raznim institucijama,a ti i takvi kao ti uskoro cete da pokucate na vrata poslodavcima privatnicima !!!
Ovo je sve Bakirovo
Znamo šemu. Tako je HAris Siljdžić kupio Zeničku željezaru za jednu KM pa je odmah prepordao za 40 miliona Indijcima !
veliki B(R)AT
Eto ti ga sad. I BAT napravio entitet u FDS.
Ovi kriminalci iz BAT-a, koji su kupili interne informacije od nekog koruptnog shupka sa SASE i saznali tacan termin emisije dionica FDS, kako bi ih po jeftinoj cijeni otkupili - sve na sud! Lobisti BAT-a su preko Parlamenta urgirali da se dionice FDS-a prodaju po niskim cijenama. Prvo ih pustiti neka naprave trziste za FDS i izgrade infrastrukturu, onda SIPA neka uleti u kancelarije, pozatvara predstavnistva, uhapsi Novalica i BAT-u oduzme dionice.
Dje si bate moj..
bakir i kompanija vlasnici CID investmenta