Grčkoj se mora pružiti pomoć
0
Barroso: Evropa u najtežoj krizi od 1945. godine
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad je to europa bila jedinstvena i mogla postici dogovor europski o necemu, pa arapi saraceni uletise u europu zbog vaseg mudrovanja jedva ih zaustaviste i to pet do 12 na vratima francuske. Pa kad vam turci uletise do pred bec nista se sjetili izuzev bitke kod nikopolja da pomognete balkanskim zemljama u odbrani europe. Tek kad turci dodjose pred bec onda ste kao ustali da se ujedinjeno branite i ko vas je onda spasio poljski kralj sa poljskim vitezovima dakle slaveni. Nikada nece europa biti jedinstvena i nikada europa nece izrasti u sjedinjene europske drzave. Ona je samo jedan parazitska organizacija u kojoj njemacka vodi glavnu rijec a francuska slijepo slijedi zarad njemacke ekonomske pomoci. Ostale drzave samo klimaju glavom. Eu je najveci promasaj europljana, kada smo imali sansu da stvorimo nesta pravednije nismo nego eu klub za privilegovane, al oni ce vijecati i priosipati suplju kao rimski senat a hanibal ce biti pred vratima
Naravno da su u krizi.A jos kad stigne sljedeci val dugova i nezaposlenosti- bit ce guzve na ulicama pa ce azijske drzave morat slati trupe da brani narod od pobjesnele vlasti.
krstasko udruzenje tz:\"eu\" mora se raspasti kad tad, jer ta tvorevina je nastala na lazima i vjestacki, ta tvorevina prica o nekakvoj demokratiji a ustvari odrzava se na ucjenama i prljavoj politiki krstasa, glavna metoda je ucjenjivanje, skrivanje istine, licemjerstvo isl. i tvorevina koja je nastala na tim \"vrjednostima\" mora da se raspadne.
Boš.njaci Sarajeva i citave BiH, preseljavajmo se i naseljavajmo Mostar, pitanje Mostara se rjesava ove godine. Pres.eljavajmo se u Mostar i vratimo ponovo relativnu demografsku vecinu Boš.njacima u Mostaru !!! U Mostaru se rjesava sudbina BiH!!! Ako padne Mostar u ust.aske ruke, uskoro poslije toga pada i BiH, zato podsticimo natalitet u Mostaru, Stocu, itd, i naseljavajmo Mostar. Dijasporo vracaj se u Mostar, pitanje Mostara se sada rjesava, ust.ase vode prlj.avu i lice.mjernu politiku, zato radimo i angazujmo se i spasimo Mostar !!!!
By, by grcka, by by srbija, by by portugal, by by EU- a..........