Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MANJI ENTITET OPASNO ZAOSTAJE: Građani Federacije imaju 2,8 puta više novca u bankama od građana RS-a! Svaki građanin u Fedraciji BiH, u prosjeku, ima štedni depozit od oko 4.300 KM, dok prosječni depozit građana RS-a iznosi 1.600 KM. Da prevedemo- Dodikistanci su teška sirotinja, duhovna i materijalna.
@CZ Tu lafinu prosipaj troprstaškom izgladnjelom dodikistancu koji se borio za nebesku eres i koji prima penziju od 180 KM i kao takav ne može ispuniti dnevene nutritivne potrebe. Nisam iz Sarajeva i ne pamtim kad je nestalo vode.
A kakvi ste vi duhovno kada samo o Srbima mislite? Stotine, ako ne i hiljade komentara svaki dan na Klixu o Srbima. Imate li vi život? Imate li neke obaveze osim samo na Srbe da mislite? Psihički propao narod. Udavio se u kompleksima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo nek se vlasi zadužuju ;) I naravno mogu dignuzi kredit pod zalogom HIPOTEKE ;) Taman da vas vaša "milijca" može kvalitetno da deložira kad dođu Bošnje po svoje ;)
Nikad necu razumjeti da benzinska pumpa, banka, elektrodistribucija, vodosnabdijevanje, odvoz smeca, uredjenje ulica itd. moze biti privatna. Dopustiti pojedine aktivnosti da budu privatne je cisto bacanje novca.
Lihvarenje je har
koje jadne banke kada nemamo ni jedne domaće banke na balkan ali da posuđuju naše pare i pri tom deru kamatama gdje i koga stignu to stoji.Da je narod pametan pa da podigne sve pare što ima u bankama jer i onako neće više vidjeti lovu.
Opet Bakir pobjedio, al u hrkljusu.
Neka srpskih banki daju kamate mnogo bolje nego nase ove.
A banke iz federacije povukli pare iz eu. Koda imaju miliarde km. Levat levatu pozajmljuje.
E ovo je super!! Sada ćemo od kamata živjeti na račun građana tzv RS.
Zato je Dodik pobijego u Sarajevo i Federaciju, Rs propala ko Grcka.
Opet je jasno - mi iz 24% hranimo Srbe u genocidnom entitetu, šta bi oni bez nas?
i hrvate
Volim sto komentatori predstavisu veci bh entitet kao Svajcarsku, u najmanju ruku...a vecina i nije procitala tekst do kraja...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Koja je ti vukojebina taj genocidni entitet i banke im propale pa to nema ni u sudanu majko mila:)))
Petoduplo zaduzeniji od FBih.Dzaba sto nemaju kantona i sto im je uređeniji sistem.Uzima raja kredite,obezbjeđuje se,valja biti pod dodikom jos 4 god.
Sam vi dajite u praznu rupu...
@CZ1991 Koje zapadne Europe :) Pa to je stednja pravnih i fizickih lica iz Federacije. Nakon preuzimanja VB od strane Sber Banke nije usao nikakav strani kapital u banke. Sve su to polozi u Federaciji :). Samo kada dodje pljenidba bit ce placa jer nijedan kredit nije bez hipoteke ili neke druge zalozene protuvrijednosti.