Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino neka ste otvorili moram vas obavezno posjetiti,pogotovo zbog Mikija :) sladak je......:)
Ovaj u plavoj majici sto objasnjava ubio se za snimanje pornica!!!
Srbi nam ga duvajuuuuuuu
glupe b..a.li.je
JE*EMO VAM BORAC I BANJALUKU !
pa sta ako je beko turski? sta bi to trebalo da znaci?
Cestitam od srca,ipak je i Omega a i Beko jako priznati na prostoru Bosne i Hercegovine .Još jednom od srca cestitamo sa nadamo za još ovakvih poslovnih poteza.
kolko košta šparet
Sto tadica nisu zvali i djokovica da im otvori ovu radnju!!!
JE*EMO VAM BORAC I BANJALUKU !
Aloooooooo, Panjeta smra.du, ne lazi ljude, nema reklamiranja bez moje dozvole, meni petobu i more, drugacije jok, nemre, samo tise malo pricaj, nemoj da onaj papak Nedzad cuje za ovo, valja onda s njim zaradu djelit
Pa eto, dodjem ja na lice mjesta, napravim par fotografija radnje, napisem clanak i to je to, ako imas kakvih komsinica dobrih, dovedi ih taj dan, to raja voli, otezavajuca ti je okolnost sto si iz Gorazda, al haj, uz jednu \"Sarajku\" se dogovorimo k\'o ljudi.
Znam ja beku. Dobar je to cojek.
ljepo nema sta a pitanje je jeli mogu sebi sta priustiti?jad i bijeda na svakome koraku!
Sta je sve uracunato u to, imam ja granap na Pofalicima, zove se \"Eki\", pa eto da pitam kako to ide, ja sam inace rodom od Gorazda