Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NeSeRte. Kako je zaradio, dali je zaradio, odakle mu, ukro, nije ukro, dao mu Dodik itd. Nemogu da vjerujem da raja ne konta, dva miliona KM nije nikakav iznos za ozbiljnu i uspješnu firmu, pogotovo ako je u pitanju investicija. Za investicije se uzimaju krediti, angažuju sopstvena sredstva, ***novana, oročena, ušteđena itd... Kada bi se radilo i poslovalo na način kako to mnogi ovdje zamišljaju, nikada ništa nebi bilo napravljeno... Pa jedna ozbiljnija zgrada, stembena, da se uradi "nagrubo" treba 2 miliona KM... Sitne duše.... :) PS Usput da napomenem, nemam pojma ko je ovaj Zemun i dali je pošten ili nije... šta me gabri...
@Abdurahman ja poznajem NA STOTINE "biznismena" sa Balkana i rijetki su stvarno PRAVI poslovni ljudi, sve je to uglavnom MULJAVINA, pogotovo ako se posluje u BiH, a jos je sumnjivije "poslovanje" sa Miletom Ronhilom, i normalno je da je sve to sumnjivo
Halo Bing. Kupis banju? Cijena prava sitnica
Voljela bih da se napisalo nešto o Dubravku Zemunu. Zanimalo me čime se Dubravko bavi i da li je sa svojom profesijom mogao zaraditi 2.000.000 KM. Onu jednu KM ne računam, svi je mi imamo. Ko je Dubravko Zemun?
@luna.luna, nije zemunac, vidiš li da piše da je prnjavorac? A znaš li odakle mu 2.000.000 KM? :))))
@luna.luna, :)))) znam masu ljudi, svi rade pošteno, ali nikako da skupe 2 miliona, ni milion ne mogu! Ne mogu ni 100.000, a ni 10.000 KM. Mogu samo da rade da prežive i možda malo nešto da ostave za "nedajBože".
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
do sada su se biznismeni skrivali, a sada počinju polako kupovati sve što vrijedi u državi,tako da će mo najdalje za jednu deceniju postati klasični robovi kao u srednjem vijeku.
@1mrki1, nigdje ne piše da je biznismen. Da je pisalo, shvatila bih odakle mu novac. Ovako, sve mi je ovo sumnjivo.
ono 1 km vjerovatno su pdredili da daju za humanitarne svrhe hahaha
Cuj Zemun iz Prnjavora?!Mogo je bolje prezime izmislit!