Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kakvim stabilnim izgledma ? NA DOLE ??? Pa vidiš da je Slovenija propala ko Grčka, Hrvatska u nerješivoj buli 100 miliona kuna, a samo BiH stabilna ???
ispravka Hrvatska 100 milijardi kuna. Nije to isto ko eura, al opet samo nek su te cifre na obzoru !
BiH je propala odavno, zato je stabilna, nema gdje više
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
BRAVO.... sad ce nasi debili dici kredit od 80 miliona eura da skontaju modalitet kako da saberu rezuktate popisa stanovnistva!
Popis nije validan jer se podacima već toliko izmanipuliralo da bi njihovo objavljivanje graničilo sa satirom. Jednostavno je, Hrvati ne želi prihvatiti istinu da ih ima oko 6% te da u Mostaru nisu apsolutna većina (odnos je 54000 Hrvata naspram 49000 Bošnjaka), a Srbi ne prihvataju činjenicu da to što nekoga puškom otjeraš sa kućnog praga ne mijenja njegov identitet i domovinu. Rezultati su prešokantni za konstitutivce i Evropu tako da od njihovog objavljivanja nema ništa.
Tooo eto para
Ovi govnari daju rejtinge a napraviše recesiju sa ovakvim sranjima, ta govna je trebalo zatvoriti i u zatvor strpati. Kao i Morgan's, AIG i ostalu bagru.
@NoridCMHgI Pogrijesio sam mislio sam napisati Moody's, a taj komentar tipa eto ti postigni deset posto, pa ako ja ne mogu de ti.Ne mjeri se sve u postizanju na takav način.
Političari budite sretni EVO MOŽETE JOŠ DIZATI KREDIT NA KREDIT, KREDIT NA KREDIT DO BESVJESTI JER ZA NIŠTA DRUGO I NE ZNATE NESPOSOBNJAKOVIĆI, DA VAM NIJE KREDITA BiH DAVNO BI BILA POTOPLJENA.
MA JA,VI RADITE TE REFORME SAMO DSA BI MOGLI DA SE KREDITNO ZADUZUJETE....OBICAN NAROD TO VRACA A NEMA KORISTI NIKAKVE...DUPELISCI SDA-OVSKI...AL SVE JE NAROD KRIV,EVO VAM PREMIJERA NOVALICA,ZABIJA NAM GA DO BUBREGA A MI SUTIMO....MI SMO OVCE,PRIRODNO GLUP NAROD ;) BALIJE
a u zalog stavljena drzava koju ce na kraju mmf preuzet a gradjani koji ostanu ce placati poreza sto je ostalo od glavnice
yebote...bih ima bolji kreditni rejting od jedne evropske drzave kakva je hrvatska....da nam komsije nisu u nekim problemima?
naravno da jesu, najveći Ustaša im je trenutno musliman...
@A1fa ...do sad su ustase bile pokatoliceni srbi....znaci i muslimani se poceli katoliciti u ustase?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)