Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro Radoncic nam docekuje strance i predstavlja drzavu? Pa tacno nam ne trebaju Srbi da nas istrijebe. Sami cemo sebi doci glave.
Kaže Šošon, Gazi-Husref beg pa ja! Lol
pucaju milijarde pred izbore ko djecije zvecke.....
Da hoce vise i ovi izbori proci ne mogu vise citati sranja svaki dan.
Azerbejdžanci pazite se, sarajevski političari kradu u skladu sa zakonom.
Jadni Azerbejdzanci bjezte od el Chapa..
ja Fahri više ne vjerujem ni da se zove Fahro
Hahahahahahahahaaahahaahaha
socar ce nas kupit sve
Zaboravili ste nem gospodo pojasniti sta gospoda iz Azerbejdzana traze zauzvrat? Ne znam samo ko bi investirao stotine miliona KM a da nista od toga nema? Jedno znam, nasi politicari sigurno da imaju za svoj dzep.
I Fahro poceo supljake da uvaljuje pred izbore
Ima li iko da je ulozio,a ne da zeli, da je spreman, zainteresovan i sl. gluposti?
predsjednik sbba razgovara... u kom svojstvu jadni ne bili... ovi kriminalci se vise i ne pretvaraju da poštuju institucije države
Dabogda jer su ti Azerbejdjanci pravi bilmezi, ulazu uvijek kod djikana jer djikanima nisu mrske muslimanske pare samo muslimani a nekontaju da djikani uvijek i iskljucivo navijaju za drugo djikansko pleme iz Armenije u svakoj frci izmedju te dvije zemlje tamo...
Što su braća navalila, masala