Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po ovom aerodromu se moze zaključiti da su ljudi miljama isred nas. Na sve južne Slavene mislim.
smjesno je poredi bilo koje Slavene hahha svi su propali tako je i kroz historiju bilooo uvijek
impresivan jest ali poprilicno nerazuman i nerealan..tako rade svi diktatori...jedan mali rat sa kurdima ili grcima....ili cak da se pokace rusi i ameri na crnom moru znaci da ce letovi biti preusmjeravani sa tog podrucja...a sukobi u turskoj ili okolo nje su veoma izvjesni...potrositi 10 milijardi za aerodrom i isprazniti budzet da nemas da isplacujes penzije koje su svakako u turskoj 150 eura je odlika svakog diktatora....sjetimo se koliko je potrosio za svoju palatu...mislim 2 milijarde..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Yebo vas istambul hocemo letove u Europu
Ovakav ce aerodrom ili jos bolji svecano otvoriti kriminalac Mile Ronhill u Trebinju.
Da im narastu krila jos su mali sarajevski pilici 😂😂😂☝️
Ova aerodrom jos uvijek NIJE najveci na svijetu, nego je U PLANU DA BUDE.
eto sad ce moci zvizdic i u glavni grad Turske ici avionom...
Joj sto bi dobro bilo jos kad bi na njima pisalo BIH airlines.ba.Na zalost to se po sadasnjem nece tako brzo ostvatiti a mozda i nikad
Pisam mu se u usta ko mi blokira i skida lajkove i komentare
Mora se znati kad ce biti otvoreni letovi premao obecanoj zemlji za gradjane Sadakistana - otvorite jos par letova sedmicno, nece li se koji SDA Taliban preseliti u Tursku.. ali sumnjam, trenutno je prosjecna placa u Turkiye ispod €300 sa ovakvom Lirom, to je cak nize nego u Sadakistanu.
kupise oni i carsiju sace sve halal biti
Sad ovakav prave u Trebinju
https://www.youtube.com/watch?v=M-P4QBt-FWw Pocetak spota Kravice ostalo Sutjeska premocan spot
Bakira i sebiju u jednom pravcu
Ataturk ima oko 720 izlaza. Prijem putnika iz BiH, vrsi se na 714-716. Po prijemu, jedno 15-ak min. bus vozi do aviona. Na pitanje zasto kasnimo, ljubazni stjuard odgovara; Nigdje vi ne kasnite
Bakir i sebija nek idu,. Kucu tamo napravili i nikad se ne vratili
Naš avion sigurno neće sletjeti, poslednji je otišao na kamionu 😂😂😂