Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 miliona bosanaca zivi u EU a avion ide za Kuvajt
Steta sto nije bio ovaj let dok sam radio u Kuvajtu. Lay-over u Istanbulu sa TK je nekad trajao i po 14 sati. Nek je sa srecom FlyBosnia
Srpski mitomani crknite ovo je FlyDubai, ali AirSerbia nije Etihad Airways? Hahahaha crknite dušmani i pomirite se s činjenicom da su muslimani vase gazde i drze vas ko kerove na uzici.
kae dae avijon uzo abdest, sacega sunetit
Kad čitam ove komentare, tek onda skontam jad, bijedu i čemer đikana u BiH koji ni svog vlastitog portala nemaju, a da ne pričam da će svoje avione ikada doživjeti. Jedino što im preostaje je da ovdje izdišu kolektivno na aparatima i crkaju od ljubomore. Milina za čitati.
@dado899 Ovaj avion je "vaš" koliko i svaki avion FlyDubaija
Nije niko ukro kerozin , svaka nam čast na poštenju
Bravo FlyBosnia
nemijte loziti narod, privatna je aviokompanija...
Naprijed Bosno, naprijed Hercegovino......
seljaci ba nije to tradicionalno prskanje , vec se svaki avion na svijetu kada sleti pere topovima na iole normalnim aerodromima ako ne i na svim u svijetu ...
Oblij ledenom.....(stara narodna )😎
Zna poletiti a kad zatreba i sletiti
kakav crni kuvajt nemam ni do hadzica da otputujem!
Dobro a ko ce servisirati te avione I vrsiti provjere? Mi nemamo maistora ni za peglu a ne avion u kojem je ugradjena najnaprednija tehnologija?
Unistili su drzavnu firmu air BOSNA da bi se sad hostapleri i profiteri sepurili i pare prali.
@Muckalica ko je unistio, imenom i prezimenom
Joj jest lijep.Ma vidi ga!😊😊