Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi ćemo po Riletu
@zigl Okani se ti Srba! Sledeci ce da se zove Radovan Karadzic
@zigl Svrsim ti mami u grlo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SLJEDECI JE EMIR KUSTURICA GARANT. :)
Zna li se po kome će BHAirlines dati ime svom avionu? Može "Alija Izetbegović", taman simbolično, rahmetli su i on i AirBosna.
Nisu Srbi iz Srbije zatucani kao bosanski Srbi. Oni bosanske Srbe smatraju divljacima. Slicno kao sto bosanski muslimani smatraju divljacima sandzaklije (srbijanske muslimane) tako Srbijanci ne vole bosanske Srbe i smatraju ih divljacima. Dokaz je da bosanski Srbi dom nazivaju po ratnom zlocincu, a srbijanski Srbi avion po glumcu.
Hahahaha U Srbiji Srbi pametni a Bošnjaci glupi, a u Bosni Bošnjaci pametni a Srbi glupi. Da pogodim, ti si Bošnjak iz Bosne koji se, ipak mora diviti srpskim avionima i glumcima, pa moraš nekako da se utješiš :D
@dedurina Dobro.
cestitke
Sledeci avion ce da se zove Radovan Karadzic...
doso sam da vidim imal prijedloga da se zove po r.karadzicu..
ne bih zapostavljao Generala Ratka Mladica
...a petar božović?
Miki je dobar Srbin i četnik..zaslužio je
Šteta što se paravojvoda Vojo Šešeljka zakačio sa Vučić. Inače bi se avion zvao naravno po tom letećem nebeskom Srbinu, a po kome bi drugom ? Još ako Vojo umre prije konačne presude, Srbi će dreknut UBIŠE NAM VOJVODU NA PRAVDI BOGA, ubi ga Hag ko Miloševića. Naravno ostali će reči ipak umrije osuđen. UMVI VOJO !
Who Cares?!
Who C ares?
Samo da se Etihad kao manjinski vlasnik ne odluci da krsti neki avion po svom izboru, pa da sledeci A319 bude Kalifa ibn Zajid. Ko ce znati ovim gusterima arapskim. Svojeglavi su skroz.
@sashapuskin Ili da "sledeci" ne bude Draža ili Radovan,malo je studentski dom,ipak je on veliki genocidaš?
U čemu je problem i da nazovu? Taj gospodin je donirao novca Srbiji više nego Rusija sa svojih 145 miliona!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Čudo nije po Karadžiću..
@BilbordBavarac7 Drug, kolika je plata da se bude režimski bot? Kontam da se i ja ubacim, jedino me brine da li je redovna plata. Traktoraš uskoro neće imati za hljeba...
@Henry Chinaski ....kod mene 0,10 eura po komentaru...ja natucem 5000 komantara...pa ti racunaj...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj avion ce otici u hag po Radovana Karaddzica, kad ga u drugostepenoj presudi puste na slobodu.