Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj na najprometnijim letovima dižu cijene? To je bezobrazno. Umjesto da imaju stalne klijente i da im se broj povećava, ovako će im svako mamu spomenuti i zaobići lihvare ubuduće.
ne znam gdje nalaze ove cifre..1800 funti, 2500 funti...pa za 2500 funti ja cu planetu obletiti..ovo sigurno nisu niti mogu biti cijene ekonomske klase..biznis vjerovatno ali ekonomske nikad. Pitam se zasto nisu povratne karte uzimali? Ne vidim smisao kupiti jednosmjernu kartu pa onda pred povratak traziti povratnu..
Brexit je već odavno uzeo svoje prve žrtve,ovo je samo nastavak onoga što čeka engleze. Svaki dug dodje po naplatu pa tako i njihov
Lešinari.
Svi pričaju o troškovima a niko ne govori o zaradi, siromašne zemlje trećeg svijeta plaćaju njihova turistička vozikanja po svijetu dok je večina tog stanovništva na ivici gladi i ne pomišlja uopšte o odmoru a samo može da sanja let avionom .
@zmajcekSaUne Buraz, ne da si promasio temu, promasio si univerzum...
@zmajcekSaUne A sto ce im let avionom kad imaju lavove.
A šta će uopšte toliki Englezi na Rodosu, Marakešu, na Floridi? Što ne muzu krave i popravljaju lokomotive u Engleskoj. Britanska sirotinja, ljudi bez znanja i vještina, slabo pismeni hoće da ih služe i da im donose koktele u bazene zahvaljujući precijenjenoj funti i državi. Kao nekad u kolonijama. Htjeli su brexit eto im ga.
@montypython3000 Bravo za komentar
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane.
tek će da vide, kad se Bregzituju, kako će da im bude dobro...bagra imperijalistička