Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolika je plata?
800-1000€ manji iznos vjerovatno početnici a senior flight attendant veći iznost
zna se ko je primljen ko nije
Da hoće bogdo imati i liniju Tuzla-Tirana pa ko čojk na more za sat a ne ovako autobusom, izmučiš se ..
Što minusi jeli to zabranjeno ići u Albaniju na more, jeli zabranjeno da za 1200 KM, sa ženom provedem 7 dana u hotelu, da imam švedski stol i da imam rezervisane ležaljke i suncobran na plaži? Dali bi to mor'o ići u neku drugu državu koja ima obalu? E, pa neće moći, za svoje pare ja odlučujem gdje idem na odmor, tamo gdje se prijatnije osjećam i gdje me ne gledaju poprijeko radio imena!
@RazumnaOsoba biće, već ima iz Sarajeva ali što nebi billo i iz Tuzle :)
Samo naprijed tako i treba TK.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
400 km plata a ostalo u koverti Buhahhahhahaha
Samo još da otvore linije za Mostar i Sarajevo
Sarajevo - Budimpesta vec ima s wizzom
I sad ce Bakir da se fali na tome.
Wizz Air je nama,vise valjao nego svi politicari za 30( godina
Istina...
Bombonica2305 volili ili ne volili politicare neko mora i to da radi i bez nekih od politicara Wizz Air nebi ni pomiriso Bosnasko nebo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)