Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tu je kraj za Airbus A380😨
ZBOG NASEG PONASANJA PREMA INVESTITORIMA IZ EMIRATA I OPHOĐENJA PREMA LJUDIMA KOJI DOLAZE U BIH. NECE NIKO OD NJIH POMOCI BIH! POKAZALI STE DA STE OLOŠ I HIJENE A NE VOĐE NARODA! TO CE DA VAM BUDE KAZNA NAJVECA NA SVIJETU!
Šta je?! Otkazali ti smještaj na crno?!
Neka dovezu 100 respiratora za Sarajevo ... d a ne lete djabe ...
@x11111taysonnn Zasto Sarajevu? Ako su pametni donirat ce Siriji, Iraku, ... Bosna je DOVOLJNO DOBILA!
Minderi na aapaaratima ..... .🤑
najsmješnije mi je s postavljanjem ovih datuma, a virus se tek zaholcava..., je li oni stvarno misle da će poslije toga moći imati normalan saobraćaj???
@lyon57 Nece, pa na nebu ni semafori nece raditi .. postavice lezece nebeske policajce ...
TELEGRAM 43345345: MAMICE MENI SE NE IDE IZ SARAJEVA DAJ NEKE NOVE TAKTIKE I MUDROSTI TVOJE TI SI PROŠLA HAKLAMAŠA ŠIROM BOSNE PONOSNE RECI MUDROS KAKO DALJE...AKO OVO POTRAJE JA SE OPET NE VRAĆĆAM NEGO PRODAJTE TO KUĆICE PA SE DOSELITE OVAMO MAKAR NA ELIDZU MAKAR U STOČNO SARAJEVO. SPAVAČU KOD FIKRE DA UŠTEDIM 2 KM PRI KUPANJU A ONDA ODO NA AFTER
I ovo je logicno...