Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za auto put treba dići kredi i on ce kasnije sam sebe otplaćivati. A ne da nam uvode akcize na gorivo pa da ga opee plaćamo kad se budemo vozili njim. Znači dva puta ga obični građanin plati.
@Trulex Ima jos 23 dana, gdje zuris!
Tako je I jos besplatan da bude za gradjane bih sve ostalo debelo da se naplacuje kopiras germany
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa hoceli oni to nama isplacivati dividendu. Jer mi ,vlasnici motornih vozila smo vlasnici i autoputa. Kroz registraciju kroz gorivo i onda nam naplate sto isti koristimo.
koliko bih ima ukupno autoceste. koliko u federaciji, koliko u rs i koliko sve zajedno? zna li tko.
Jel' zaradio ili ostvario promet?
Bitno je da nama dižu cijenu goriva za autoputeve, ova zarada svakako ide u druge fondove.
Nisu zaradili nego im je to prihod 4m, nek od toga oduzmu rashode pa da vidimo :)
Dizanje kredita i osposobljavanje kreditnih linija za izgradnju autoputeva je jedan od rijetkih nacina na koji mi u ovoj nasoj BIH mozemo postici povrat ulozenih sredstava, a uz to jos i dobiti korisne i krace puteve..
AUGUSTU? Je li ovo novi bosanski jezik. Znači ne odgovara avgust kao do sada
Zaradio je on i vise , samo nisu prikazali !
Znaci 50 miliona godisnje za upravljanje i odrzavanje postojece autoceste. Ali tako i treba,uzmi govedo lopatom kad suti i ne buni se.
Eto MMF nam odobrio 1,081 milijarde KM kredita, znaci 'mi" (narod) cemo imat jos 2-3 km autoputa... a "oni" (nasi "cestiti" kh kh - oprostite zakalja se - lideri) jos mnogo vikendica i bjesnih kola. Tim bjesnim kolima ce se se oni vozit po tom istom autoputu bez placanja putarine, koju cemo mi placat - i za njih i za sebe.
Covic ima kucu vrijednosti koliko autoput zaradi za mjesec, koji gigant ;D
Sto dobro zaradjuje autoput, gdje ce potrositi tolike pare?!
Ne beri brigu, kraj voliko eksperata za vozni park, bijeli hljeb i bezbrojne sinekure, plus lažni borci, penzioneri, bolesnici, PARA NIKAD DOSTA !
@071sa 48 jebi ga
Za godinu 480 miliona i ne treba nam MMF kredit.
@071SA A i da ukalkuliše da nije svaki mjesec kao avgust.
Samo 4 miliona prikazali a ljudi koji rade na rampama znaju za 20 miliona