Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako pise made in EU suplja to je izgovor da poskuplja sve
@karanđoloz Ovi nisu normalni. Pa koji ce vam baja sto vozi A6 star 15- 20 godina kupiti novi dio koji kosta kao petina njegovog auta. Pa oni samo idu na Pale i Sokolac, ili kod kamenjarskih srba po dijelove. Polovne naravno. I to vjerovatno skinute sa auta od komsije im. Original dijelove ne koristi vjerovatno ni jedan ovlasteni servis. Jer bi servisi bili tri puta skuplji.
Motorex na apartima
Odem u trgovinu da kupim novi regler a trgovac me hladno pita :Hoćeš original (30KM) ili kopiju(13KM)?..dabome da sam odabarao kopiju eno grije se možeš na njemu kafu skuhati.
JUS bio jači od ISO 9001
Kraj Golfa i djelova male privrede
oni se brinu za nasu bezbjednost. nemojte. evo.placem. kolko me dirnulo... jao koje duse od ljudi. mrs u p.m.
ova nisu normalni. ko hoce kvalitetno nek uzme kvalitetno, ko hoce jeftino nek uzme jeftino. sta se mjesate gdje vam nije mjesto.
Imamo sve obaveze kao i članice,prava su nam “malo” manja
Nosac motora trajao tacno do isteka garancije. Sajla kilometar sata koja je zapinjala, tako da sam na kraju kupio polovnu.
Znači zamjena ulja umjesto dosadašnjih 80 KM bit će 200 KM? :(
Ovo mozete okaciti macku o rep. Koji ce to pasa sto je jedva skupio za BMW, Audia, Mercedesa od 20 godina da vam kupuje nove, i to jos original dijelove. Pa vecina takvih nema ni za servis u Buca Potoku, a ne original dijelove da vam kupuje. Zna se gdje se ide po dijelove, kod kamenjarskih srba i kod sumskih srba.
Sve je ovo uzimanje para kao i eko test koji služi samo da se naplati, mi ćemo kontrolisati da li je dio po EU propisima usklađen i sa našim, pola voznog parka je iz 80-tih a policija sa novih auta skida ljetne gume i prodaju se na crno i vozi zimske cijele godine baš kao i većina ostalih vozača! Treba biti kvalitet ali bojim se da od toga neće biti opet ništa, nađe se uvijek neka rupa?
Ovi nisu normalni. Pa koji ce vam baja sto vozi A6 star 15- 20 godina kupiti novi dio koji kosta kao petina njegovog auta. Pa oni samo idu na Pale i Sokolac, ili kod kamenjarskih srba po dijelove. Polovne naravno. I to vjerovatno skinute sa auta od komsije im. Original dijelove ne koristi vjerovatno ni jedan ovlasteni servis. Jer bi servisi bili tri puta skuplji.
A vala bilo je i krajnje vrijeme da se pocne sa kontrolom tih dijelova. Nema kod ih više ne pravi i kakve sve materijalne ne koriste. Vjerujem da je 50% robe na trzistu “fejk”.
Šta se čekalo do sad?