Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno cinjenica navedenih, tesko povezivih u clanku.
@Babinka Da, bas se pitam koja je poenta vijesti.
Poenta je da cijeli svijet mrzi bosance i hercegovce. Ovako postene i prosperitetne ljude. Mislim da je to cilj clanka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super novinar uzeo Google translate i preveo . Tekst apsolutno nejasan a slika iz Svajcarske.
Vratite ih, neka se bore u svojoj državi a ne da vama peru prljave usrane guzice. Na to smo spali i onda se dijaspora diči što je u Njemačkoj.
Jel odliv mozaka ili mozgova?
Čovek iz Bijeljine ima firmu u Mariboru i zapošljava ljude u Austriji i Nemačkoj i verujte podjednako rade i srbi i bošnjaci jer muka je naterala ljude da beže. Neznam da li iz neke zemlje više pobegoše ljudi nego iz BiH.
Poenta je da im ne dolaze socijalni slucajevi koje mogu izrabljivati nego programeri i inzinjeri koje treba dobro platiti. Odljev mozaka
Bošnjaci su samo za šumu i drva.
Ukratko; rentaju nas Janezi ko mi auta Arapima .. 🙄 tj: radnici osigurani u Sl. lome leda po EU, a malo koji je Slovenac, vecinom Bosanci .. Slovenija uzima pinku za socijalno, zdravstveno, porez i td. Ono sto bi se reklo "moderno iznajmljivanje bjelog roblja" .. 😒
odliv mozgova u slovenke šumarije,hahahhahaha...koji mozgovi,bog vam pamet dao
Odose mozgovi. A gdje odose nasi bubrezi, jetre i ostali organi
Sve čestitke za ovog novinara Klixa i za ovaj tekst...
"...nesto bih komentarisao,ali posteno da kazem,malo sam sta razumio iz clanka.Naslucujem o cemu se radi,ali zasto su potezi stetni po Austriju i EU,ako ove primaju kvalif.radnike koliko ih god ima,i zasto ne zabrane radnicima iz Bosne rad u Austriji,ako im cine stetu???"
SDA Austrija, SDA Austrija, SDA Austrija...
Ovo je sve po pravilima EU tj. EEZ( evropska ekonomska zajednica)
@seljak ovo je i stvarni razlog jacanja desnicarskih pokreta u EU zemljama.
Austrija nema ni vladu, ostali su i bez Kurza, sta sad hoće, došli svježi iz BiH, pa im krivo nešto.
Slovenac je uvijek znao kako iskoristiti bosanca
@kungfu slovenac u ovoj priči prca austrijanca,i to pravo,momački
@kungfu I Bosanci su uvjek znali posteno naguzit Slovenke pa kad skontas da Slivenci i nisu Slovenci ako im je Bosanac trao mater
Nije to samo zbog nedostatka perspektive, jer se ovdje nikad nije dobro ni zivjelo, vec i zbog sveukupne atmosfere u drzavi i podgrijavanja nacionalizma konstantno. Ovo vise nije zdrava sredina za mentalno zdravlje normalnog covjeka. A i vi mediji igrate ogromnu ulogu u svemu tome, tako da je krivica dobrim dijelom i vasa.