Promo
81

Austrijski institut Sarajevo: Ostvarite njemački san u BiH

Austrijski institut Sarajevo u saradnji sa Posao.ba i prestižnom kompanijom Teleperformance provodi specijalni program obuke B2 i zapošljavanja u pomenutoj kompaniji.

Program podrazumijeva kurs njemačkog jezika na B2 nivou sa zagarantovanim poslom odmah po završetku.

Ko ima pravo učešća?

Pravo učešća u programu imaju osobe koje već imaju znanje njemačkog jezika na B1 nivou i pritom zadovolje intervju organizovan od strane Posao.ba. Nivo znanja njemačkog jezika se provjerava na internet stranici Austrijskog instituta Sarajevo, te usmenim testiranjem u prostorijama instituta.

Kako program funkcioniše?

Ukoliko zadovoljite uslove početnog testiranja, uz prvu ratu od samo 130 KM započinjete tromjesečno učenje i savladavanje njemačkog jezika na B2 nivou. Nakon uspješno završenog kursa, otvara vam se mogućnost zaposlenja u kompaniji Teleperformance. Ostatak od četiri rate kursa, plaćate tek od primanja na novom radnom mjestu.

Zašto Teleperformance?

Teleperformance je kompanija koja povezuje najveće svjetske brendove na svijetu. Njihov zadatak je da pruže podršku korisnicima kako bi ostvarili najbolje rezultate i osigurali kvalitet po kojem su prepoznatljivi na svjetskom tržištu.

Teleperformance predstavlja jedinstvenu priliku i ponudu za internacionalni posao, jer nudi izvrsne uslove rada, njemački standard poslovanja, atraktivnu platu, jasno postavljeni karijerni plan, te mogućnost za lični i profesionalni rast. Informišite se dodatno o najboljem poslu za poznavaoce njemačkog jezika u BiH i na Facebook stranici Teleperformance B&H.

Za više informacije o našoj atraktivnoj ponudi posjetite Facebook stranicu Österreich Institut Sarajevo ili na web stranici.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i putem maila na [email protected].