Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od rijetkih kompanija koja jos uvijek koristi ljepoticu sa slike- Boeing 767-300ER
Stjuardese Austriana unaprijed cupaju kosu, valja im se opet bakcati sa putnicima koji ustaju i traze prtljag cim vrh Igmana kroz prozor ugledaju. Ima izac...
ja ne znam ko ide ovim avionom koji kosta 250 eura u jednom smjeru kad ima linija Tuzla - Bec ili Sarajevo - Budimpesta pa se lagano busem prebacis..
@Glas iz mase ne izmišljaj. Let od Kopenhagena do Sarajeva povratna sa Austrian 160 €
@Glas iz mase skydiver precizno odgovara kao kardiolog
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OD SAD CE I MONTENEGRO AIRLINES SVE LETOVE KOJI SU PRETHODNO ISLI ZA BEOGRAD, PREBACITI ZA BEC, ZAGREB I SARAJEVO. S TIME CE VLASI ZACMIZDRITI VEC SLJEDECE HEFTE JER CE IM PROMET NA SURCINU BITI ISPOD NULE.