Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadužuje se Federacija BiH ali po kamatnim stopama od 0,1 do 0,2% a RS po 2,5%. To sve govori o snazi onoga ko pozamjljuje.
Joj kako niske kamate, pa to banke kao dobrotvorne organizacije. Postoji li tu neki skriveni trošak, tipa provizije, obrade i slično... Eto svi kao potrčali da daju novac za 0.01% kamate. Mada, ima i negativnh kamatnih stopa u Evropi. Biće veselo kada pukne taj balon.
Kakav samar dodistancima! Dok oni spremaju rat i novi genocid u drugom dijelu Rep BiH izdavaju obveznice sa stopom od 0,0. - 0,2% za odplatu starih kredita prije vremena koji imaju velike stope. Tako se ustede milioni. Cestitka!!!
Kako mogu ja emitovat,treba mi jedan milijunčić.