Nova usluga
0

ATM Locator za brzo pronalaženje najbližeg bankomata

Sponzorirani članak
Kako bi olakšali klijentima pronalaženje najbližeg bankomata, ili onog koji ispunjava sa specifičnom funkcionalnošću, Intesa Sanpaolo je razvila novi alat ATM Locator, uz pomoć kojeg se može brzo dobiti informacija gdje se nalazi uređaj na kome mogu podići gotovinu ili obaviti neku drugu uslugu.

Pomoću ove usluge klijenti Intesa Sanpaolo Banke BiH mogu pronaći jedan od 86 bankomata Banke, ali i bilo koji od 9.000 bankomata Intese Sanpaolo u ukupno 12 zemalja.

Ova je aplikacija novost na bosanskohercegovačkom tržištu, još jednom potvrđujući Intesa Sanpaolo Banku kao inovatora koji prepoznaje potrebe klijenata, a dostupna je:

  • na internetskim stranicama Intesa Sanpaolo Banke BiH, kao i na stranicama svih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe

  • kao mobilna aplikacija koja se besplatno može skinuti s iTunes i Google Play .

Poznata je izreka da uspješno poslovanje čine tri ključne stvari: lokacija, lokacija i lokacija. U vrijeme rastuće mobilnosti, kad novi kanali zamjenjuju one tradicionalne, mobilni uređaji postaju kanali stalne direktne komunikacije između kompanija i njihovih klijenata.

Klijenti mogu obaviti pretraživanje putem tri opcije:

  • pronalaženje najbližeg bankomata

  • pretraga po lokaciji (lokacijama) i

  • geo-lokalizacija.

Aplikacija je dostupna na tri pisma (na latinici, ćirilici i arapskom pismu) te na 13 jezika, među kojima i na bosanskom.

Aplikacija prikazuje sve dostupne funkcionalnosti za svaki pojedini bankomat. Jednom pretragom klijent može obuhvatiti i više lokacija. Također, klijent može izabrati određeni grad te sačuvati (preuzeti) bazu podataka, te je koristiti za vrijeme putovanja u inozemstvo bez troškova roaminga.

A jeste li vi testirali aplikaciju?