Promo
411

AT Store otvara najveće Apple prodajno mjesto u BiH

Autorizirani Apple Reseller AT Store otvara najveću poslovnicu u BiH. Otvorenje nove poslovnice je zakazano za 21. mart u Delta Planet shopping centru u Banja Luci.

Stanovnici Banja Luke će uskoro dobiti mjesto i mogućnost kupovine originalnih Apple proizvoda.

Posjetioce očekuje sasvim novi vizuelni doživljaj, a na dan otvaranja odlične ponude i akcijske cijene. U ponudi će biti kompletan asortiman Mac prijenosnih i desktop računara, iPhone, iPad, dodatna oprema, kao i najveći izbor periferija, futrola, zvučnika i još mnogo drugih dodataka za Apple proizvode.

"Sretni smo i raduje nas otvorenje. Završili smo sa uređenjem naše AT Store prodavnice koja sada ima 112 m2, što je skoro duplo više nego poslovnica u Sarajevu. Preporučujemo da posjetite našu trgovinu u Delta Plenet shopping centru i sa našim kvalifikovanim osobljem saznajte kako vam Apple proizvodi i rješenja mogu olakšati svakodnevne obaveze", izjavili su iz AT Storea.

"Naši korisnici uskoro mogu očekivati AT Store radionice koje će našim korisnicima omogućiti da se bolje upoznaju sa mogućnostima Apple uređaja", dodali su za kraj.

Više detalja potražite na www.atstore.ba.