{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ASBIS slavi petu godišnjicu uspješne servisne podrške za Apple proizvode u BiH

S
19.10.2015. u 12:07
45
ASBIS slavi petu godišnjicu uspješne servisne podrške za Apple proizvode u BiH
45
ASBIS slavi petu godišnjicu uspješne servisne podrške za Apple proizvode u BiH
Ove godine je ASBIS-ov petogodišnji rad na servisnoj podršci za Apple proizvode u BiH krunisan proširenjem Ugovora, čime je kompanija ASBIS postala Apple Authorised Service Provider i za iPhone i Beats proizvode.
ASBIS d.o.o. već više od pet godina pruža svojim kupcima punu tehničku i servisnu podršku za Apple Mac, iPad i iPod proizvode, dok je od 31.03.2015. godine postalo i ovlašteni Apple servisni centar za iPhone i Beats by DRE proizvode.

Korisnici svoje uređaje mogu predati u ASBIS servisni centar u ulici Džemala Bijedića 162, Sarajevo. Kao i svaki ovlašteni servis brenda Apple, ASBIS je u mogućnosti servisirati uređaje kupljene bilo gdje u svijetu.

U skladu sa AASP pravilnikom ASBIS d.o.o. zapošljava Apple certificirane tehničare (ACMT) i Apple Certified Support Professional (ASCP) koji mogu pomoći prilikom konfiguracije vašeg OS X sistema. Uposlenici redovno prolaze Apple-ovu obuku i procjene, tako da korisnici mogu biti sigurni da će im pomoći visoko kvalificirani i iskusni profesionalci.

Kompanija ASBIS d.o.o. takođe preko mreže ovlaštenih partnera vrši prodaju Apple proizvoda Mac, iPad, iPod, iPhone, Beats te pripadajućih asesoara na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Više informacija o kompaniji ASBIS na web adresi www.asbis.ba

Radno vrijeme ASBIS servisa:
Ponedjeljak – petak: 09:00-17:00h
Email: [email protected]
Web:www.asbis.ba
Tel: 033/943-901 ili 033/943-902

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: