Učestvujte i vi
19

ASA Banka i Mastercard nagrađuju 40 klijenata svaki mjesec vikendom za dvoje u Etno selu Čardaci

Osvojite vikend u Čardacima uz ASA Banku i Mastercard
Osvojite vikend u Čardacima uz ASA Banku i Mastercard
ASA Banka i Mastercard pozivaju vas na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri u kojoj čak 122 klijenta mogu osvojiti magični vikend u Etno selu Čardaci.

Učestvujte u nagradnoj igri u kojoj svaki mjesec tokom tri kruga izvlačenja nagrađuju 40 sretnih dobitnika, a koja traje od 15. oktobra do 31. decembra 2023. godine.

Da biste sudjelovali sve što je potrebno je da izvršite plaćanje bilo kojom Mastercard debitnom ili kreditnom karticom u minimalnom iznosu od 50 KM za vrijeme trajanja kampanje i ostvarujete mogućnost da osvojite vikend za dvoje u prekrasnom Etno selu Čardaci sa dodatnim uslugama poput spa tretmana, haloterapije, bazena i fitnessa.

Ova nagradna igra nije samo prilika da osvojite nezaboravan vikend, već i da posjetite prirodne ljepote BiH kao što je Etno selo Čardaci. ASA Banka ostaje predana svojim klijentima i zajednici, pružajući im iskustva koja će pamtiti.

Napomena: Svaki klijent može osvojiti nagradu samo jednom tokom trajanja kampanje, a dobitnici će moći iskoristiti vaučer za vikend odmor tokom cijele 2024. godine, uključujući sezonske mjesece.

Više informacija o pravilima nagradne igre i detaljima o nagradama možete pronaći na službenoj web stranici ASA Banke, kao i na profilima ASA Banke na društvenim mrežama Facebook i Instagram.