{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


AS Group dobila novi vizuelni identitet

S
28.9.2011. u 09:43
0
7
AS Group dobila novi vizuelni identitet
0
AS Group dobila novi vizuelni identitet
As Group je počela sa primjenom novog vizuelnog identiteta. Stilizirano "A" simbolizira jedinstvo i sinergiju grupacije koja zapošljava oko 900 radnika.
U skladu sa modernim pristupom upravljanja poslovanja i razvojem grupacije, stekli su se uvjeti za novi korporativni način komuniciranja AS Group i njenih članica sa javnošću i tržištem.

Vizuelni identitet AS Group koju sačnjivaju AS, Vispak, Kent, Napredak i Vemal, sastoji se iz tri osnovna elementa. Grafički element je sačinjen od stiliziranog slova "A" što asocira na AS Group i sinergiju njenih pet članica. Tipografski dio sadrži ime AS Group, a kolor paleta povezuje sve elemente. Sva tri elementa zajedno čine originalan potpis AS Group, kojim se ističe jedinstvo grupacije.

AS Group je vlasnik brandova kao što su Master, Kent, Zlatna džezva, Espresso, i tako dalje. AS Group zapošljava ukupno 900 radnika. Potvrda spješnosti na području Bosne i Hercegovine jeste i uzastopno svrstavanje kompanije AS među sto najuspješnijih preduzeća u Bosni i Hercegovini, a prema izboru bh. časopisa ‘Poslovne novine’ iz 2011. godine, na listi stotinu najvećih firmi u Bosni i Hercegovini AS se nalazi na 29 mjestu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: